Birçok ilde eğitime kar nedeniyle ara verilirken yoğun kara rağmen İstanbul’da okullar tatil edilmedi. İstanbul Valiliği, kar yağışının gece de devam etmesi üzerine gece 01.00 sıralarında okulların tatil edildiğini açıkladı. Kentteki bazı üniversitelerde ise kar nedeniyle eğitime ara verildi. Gelişim ve Sebahattin Zaim üviversitelerinde eğitim ve öğretime 9 Ocak çarşamba gününe kadar ara verildi. Işık Üniversitesi de Şile Kampüsü’nde eğitime ara verdiğini duyururken, Yeditepe Üniversitesi saat 19.00’dan sonraki ders ve sınavların ertelendiğini ilan etti. Okyanus, TED İstanbul ve Bahçeşehir kolejlerinin ise Bahçeşehir ve Florya şubelerinde öğleden sonra eğitime ara verdi.
Meteorolojinin günlerdir uyarıda bulunduğu kar dün sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da etkili oldu. Alınan önlemler sayesinde kısa sürede beyaza bürünen kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Trafik normal günlerdeki seyrini sürdürürken, hava ulaşımında ise elverişsiz hava şartları nedeniyle sefer iptalleri gerçekleşti.
Bazı kolejler ve üniversitelerde öğle saatleri itibariyle eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri de yoğun kar yağışının bugün de etkili olacağı uyarısında bulundu. İstanbul’da bugün en düşük sıcaklığın eksi 2 derece olması beklenirken, yarınki sıcaklık ise 0 derece. Kar yağışının perşembe günü itibariyle etkisini yitirmesi bekleniyor.

Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor


Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-tatil-gece-01-00-da-geldi/gundem/gundemdetay/08.01.2013/1652621/default.htm