İŞGEM'den Kent Ekonomisine Büyük Katkı İŞGEM'den Kent Ekonomisine Büyük Katkı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Ankara Esenboğa Havalimanı'nda karşılamak için hazırlıklar sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı'nda vatandaşların bulunduğu alandaki seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için çok sayıda vatandaşın bir araya geldiğini söyledi.

"Ankamall'den buraya kadar trafik felç" diyen Gökçek, "Millet Başbakanına, demokrasiye böyle sahip çıkıyor. İşte sessiz çoğunluk bu" diye konuştu. Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın Ankara'ya gelmek üzere Adana'dan hareket ettiği haberinin verilmesinn ardından Esenboğa Havalimaı'ndaki kalabalığın coşkusu arttı.

Erdoğan'a destek sloganları atan vatandaşların, "Tencere Tava Hep Aynı Hava", "Beraber Yürüyeceğiz Biz Bu Yollarda", "Elimizde Defter Kalem Emrine Amade Cihan-ı Alem", "Asıl Direnişçi Polise Değil Şeytana Taş Atabilenlerdir", "Oyun Büyük Türkiye'm", "Son Sözü Çapulcular Değil Millet Söyler", "Polisimizin Yanındayız", "Dik Dur Eğilme Yüce Rabbim Bizimle", "Hizmete Devam", "Bu Gençlik Seninle" gibi yazılı dövizler taşıdıkları dikkat çekti.

 

Güzergah boyunca da Ankaralıların yol kenarına çıkarak Erdoğan için "sevgi zinciri" oluşturması planlanıyor. Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AA muhabirine, organizasyonun sivil toplum örgütleri ve sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar tarafından düzenleneceğini belirtti.

Gökçek, "Belediye olarak olayın tamamen dışındayız. Sivil toplum örgütleri katılıyor. Ben de ferdi olarak katılıyorum" dedi. Bu arada yetkililer, havalimanını kullanacak vatandaşları güzergahtaki yoğunluk nedeniyle uyardı.



Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/gokcek-belediye-olarak-olayin/siyaset/detay/1720635/default.htm



Etiketler: Türkiye , Ankara , Adana , Melih Gökçek , Recep Tayyip Erdoğan , medya , Esenboğa Havalimanı , direnişçi , Defter , Rabbim , Sessiz , ANKARA'da , Ankara'ya , Oyun , Başbakan Erdoğan'ın , seninle , Büyükşehir