Beşiktaş Bebek, Cevdetpaşa Caddesi numara 5 önünde saat 15:00 sıralarında gerçekleşen kazada Doğan Durmuş İnal(49), arkada oturan eşi Filiz İnal(41) ile birlikte 34 JS 2612 plakalı motosikletle Arnavutköy yönüne seyir halindeyken arkadan bir cip vurduktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Polis kısa sürede plakasını tespit ettiği aracın İsviçre Konsolosluğuna ait olduğunu belirledi. Çalışmalarını bu yönde sürdüren polis evli çifte vurup kaçan cip sürücüsünün İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel olduğunu belirledi. Köppel'e telefonla ulaşan polis ifadesini almak için Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezine gelmesini istedi. Polis merkezine avukatı ile birlikte gelen Köppel polislere araçtaki hasarı gösterirken DHA kamerası tarafından görüntülendi. Köppel'in hala olayın şokunda olduğu görüldü. Köppel polise verdiği ilk ifadede olayın şokuyla paniklediğini ve olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Daha sonra Köppel polis eşliğinde kan örneği alınmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor

GÖZALTI YOK YARIN SAVCILIĞA GÖTÜRÜLECEK
Köppel'in eşi İsviçre İstanbul Konsolosu Florian Köppel'de karakola geldi. Köppel çiftinin çocuklarının da yanında olduğu görüldü. Köppel'in göz altına alınmadığı yarın ifade işlemleri için savcılığa çıkarılacağı öğrenildi. Polis merkezine gelen Olay Yeri İnceleme polisleri de aracı incelemeye aldı.

 



Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/evli-cifte-vurup-kacan-konsolos-esi-cikti/gundem/gundemdetay/05.02.2013/1665015/default.htm



Etiketler: İstanbul , Beşiktaş , İsviçre , Adli Tıp Kurumu , Etiler , saat , Adli Tıp