Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Ocak'ta  MHP lideri  Sayın Devlet Bahçeli'yle görüşmüştü. Sayın Bahçeli'nin konağında gerçekleşen ikili temasın ardından kulislerde görüşmeye dair iddialar kulislerde öncelikli yerini koruyor.

Bir Saat Altı dakika süren görüşmenin ardından Gazeteci Ali Tarakçı'dan çarpıcı iddia geldi. Tarakçı'nın kulislerden elde ettiği iddialara göre; MHP 4 bakanla kabineye giriyor.

Kabineye girecek isimlerin belli olduğunu ancak kaynağının deşifre olmaması için isimleri açıklamayan Tarakçı, "Kamuoyuna açıklananın aksine, aslında ziyaret esnasında, MHP'nin hükümete girmesi konusunda ikna edilmek üzere gidildi" dedi.

Tarakçı MHP'nin kabineye; Cumhurbaşkanı Yardımcısı,  Kültür ve Turizm Bakanı, Sağlık Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı üzerinden gireceğini öne sürdü. İddialarını da iki kaynağın daha doğruladığını söyleyen Tarakçı, çok yakın bir zamanda, bir basın toplantısıyla bu gelişmenin kamuoyuyla paylaşılabileceğini öne sürdü.

BİR BAŞKA İDDİA DAHA VAR...

Gazeteci Ahmet Takan, bugünkü köşesinde, 5 Ocak'ta Erdoğan'ın Bahçeli'ye yaptığı ziyareti yazdı

Takan, Erdoğan'ın birileriyle gizli görüşme gerçekleştirmek için Bahçeli'nin konağını tercih etmiş olabileceğini öne sürerek, şunları yazdı:

“Acaba, Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli’nin konağına özel biri ile gizli bir  görüşme yapmak için  mi gidiyor? Devlet Bahçeli, saraya yanında biri ile gitse hatta ayrı ayrı kapılardan bile girseler, çok değil 3 gün sonra, Erdoğan’a götürülen özel konuğun kimliği ve görüşmenin içeriği ortalığa sızar…  (Saray kliklerinin yapısını çok iyi bildiğim için iddialıyım) Eğer, kafamdaki şüphe gerçek ise sızmanın olmaması için en emin yer Bahçeli’nin konağıdır. Bahçeli’nin yaşadığı ev ile ilgili mahremiyet kıstaslarını bilenler, ne demek istediğimi iyi anlar. Eğer, ev ziyaretlerinde böyle özel görüşmeler gerçekleşiyorsa bunu, Erdoğan, Bahçeli ve o kişinin dışında kimse bilemez. Ancak biri açıklarsa o zaman sır olmaktan çıkar. Böyle bir duruma ise asla ihtimal vermiyorum.”

Yazının tamamı için tıklayın!

Mudanya'da emekliler sosyal hayatın içinde olacak Mudanya'da emekliler sosyal hayatın içinde olacak