İYİ PARTİ Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denge Denetleme Ağı İsimli Şaibeli Olduğu İddia Olunan ve Siyonist olmakla övünen ABD Eski Başkan Yardımcısı Joe BIDEN ile kulis yapan STK'nun Kafkas Dernekleri Federasyonu temsilcisi, Denge Denetleme Ağı  Koordinasyon Grubu üyesi  Hasan SEYMEN :Neden Denge Denetleme? İsimli,25 Eyl 2014 tarihinde yayınlan videosunda; (Link: https://www.youtube.com/watch?v=cXP17hKs4EI ) Denge Denetleme Ağı İsimli yapı'nın tanıtımını yaparken HDP Milletvekilleri ve etnik bölücü akademisyenlere taş çıkarırcasına tarihi ve kardeşlik sürecini hiç'e sayarak anlaşılması çok zor ve gerçeği yansıtmayan, tauhaf söylemler ve çıkarımlarda bulundu.

Hasan SEYMEN tanıtım videosunda; "Özellikle CUMHURİYET'in kuruluşundan itibaren gördüğümüz asimilasyon politikalarının sonuçlarını yaşayan insanlar olarak, birinci sınıf vatandaşlar olarak yaşayabilmek,birinci sınıf vatandaş gibi yaşayabilmek, herkesin eşit hak ve özgürlüklere sahip olması, temel hak ve özgürlüklerini herkesin eşit şekilde kullanabilmesi adına isteklerimizi TBMM'ne bildirdik."  dedi.

(İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VE PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ GİBİ TÜRK MİLLİYETÇİSİ TEORİSYENLERİN BU SÖYLEME KARŞI TAKINACAĞI TAVIR VATANDAŞLAR ARASINDA MERAK KONUSU OLDU.)

Öte yandan Twitter'in tanınmış ikonlarından  Nihal FETTAHOĞLU @FettahogluNihal (Link: https://twitter.com/FettahogluNihal/status/1160582300159156224 ) isimli hesap tarafından yapılan paylaşım ve açıklamasında; (Link: https://twitter.com/FettahogluNihal/status/1160582300159156224 

İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hasan SEYMEN : ATATÜRK dönemi dahil, CUMHURİYET döneminde KAFKAS KÖKENLİLER ASİMİLASYONA UĞRATILDIK,1. Sınıf vatandaş olarak yaşamak ve YENİ ANAYASA'da etnik kimliğimizin tanınmasını istiyoruz, DEMİRTAŞ'ın ne  söylediyse onu söylüyor." şeklinde, İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ,Kafkas Dernekleri Federasyonu temsilcisi, Denge Denetleme Ağı  Koordinasyon Grubu üyesi Hasan SEYMEN'in Neden Denge Denetleme? İsimli,25 Eyl 2014 tarihinde yayınlan videosu (Link: https://www.youtube.com/watch?v=cXP17hKs4EI ) ile birlikte paylaşılarak yayınlandı.(Link: https://twitter.com/FettahogluNihal/status/1160582300159156224 )

VİDEOYU YOUTUBE'DAN İZLEMEK İÇİN, AŞAĞIDAKİ İLK RESMİ TIKLAYINIZ.

CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak