Şiddetin Binbir Türü'nün Yaşanmaya Lâkin Yetkililerin Bir Türlü Etkili Olamadıkları Sadece Slogan Üretmeye Devam Ettiği Karaman İlinde Bu Seferde Sağlık Personeline Karşı Alçakça Bir Şiddet Vakası Medyadana Geldi.

Otuz Metrelik Yol olarak adlandırılan mansurdede mahallesi üzerinde bulunan Özel bir hastanede 29.01.2019 saat: 18:10 civarında meydana gelen olayın sebebinin pansuman yaptırmak için gelen Adem E. Ö. (26) isimli bir şahsın, pansumanı yapan görevli sağlık personeli Abdulsemih G. (22)'e beni acıtırsan,ben de seni acıtırım demesi üzerine başladığı, elinden geldiğince dikkatli ve hasass olmaya çalışan sağlık personeline hakarete devam eden Adem E.Ö. (26) isimli şahsın tartışma boyutuna ulaşan bu sözlerinin birden bire alevlenerek sağlık pesroneli Abdulsemih G. (22)'ye karşı hem psikolojik,hem de fiziksel şiddet haline dönüştüğü, ve Abdulsemih G. (22)'nin, tedavi ve pansuman için gelen Adem E. Ö. (26) isimli şahıs tarafından darp edildiği bilgisine ulaşıldı,bahse konu şahsın madde bağımlısı olduğu iddia ediliyor.

Olay yerine çok kısa sürede intikal eden Karaman Polisi şiddet zanlısı olan Adem E. Ö. (26) isimli şahsı derdest edip  sorgulanmak üzere polis merkezine götürürken,görevli sağlık personeli Abdulsemih G. (22)'nin de kendisine hem psikolojik, hem de fiziki şiddet gösteren,Adem E. Ö. (26) isimli şahıstan şikayetçi olduğıu ve soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi. 

Ongun Haber ekibi olarak, bizleri doğduğumuz andan, öldüğümüz ana kadar yalnız bırakmayan, değerli sağlık personellerine karşı yapılan tüm şiddet girişimlerini nefretle kınıyor, şiddete maruz kalan arkadaşımızı ve saygıdeğer hastane yönetimi ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca olay yerine çok çabuk bir şekilde intikal ederek, insana saygı ve duyarlılıkta her gün mesafe kateden Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm polis birimlerini tebrik ediyoruz.
OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> www.ongunhaber.com HABERCİLİĞİN KALP GÖZÜ...http://www.ongunhaber.com/yerel/saglikta-siddet-yine-karaman-da-kendini-gosterdi-h3192.html

ONGUN HABER