Your browser does not support JavaScript!

Sondakika Haberleri

sondakika haberleri ve güncel sondakika gelişmeleri, sondakika ile ilgili tüm video, sondakika fotoğrafları ve sondakika haberleri ONGUN HABER sitemizde


SİYASET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından iktidarın İsrail ile ticarete devam ettiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Gündem

İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı bir binanın -1 katındaki işletmede çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

SİYASET

31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

EKONOMİ

Hafize Gaye ERKAN 'ın görevinden affını istemesinin ardından yeni Merkez Bankası Başkanı Dr. Yaşar Fatih KARAHAN oldu.

SİYASET

Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan TİP Milletvekili Can Atalay'la ilgili kararı, Meclis Genel Kurulu'nda okundu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için 209 belediye başkan adayı daha belli oldu.

ASAYİŞ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde...

ASAYİŞ

Son 24 Saatte Verilen Şehit Sayısı 12'ye Yükseldi, 2 Askerimiz de Yaralı

ASAYİŞ

Marmara Denizi'nde Gerçekleşen 4.1'lik Depremin Ardından Gümüşhane'de de 4.3 Büyüklüğünde Bir Deprem Meydana Geldi.

ASAYİŞ

AFAD'ın Ankara'daki Merkezi'nin Evrak Bölümünde Yangın Çıktı. Savcılık, Bazı Evrakların Zarar Gördüğü Yangını Şüpheli Bularak Soruşturma Başlattı.

ASAYİŞ

İstanbul Taksim'de Gerçekleştirilen Terör Saldırısının Benzerini Konya da Hazırlandığı Belirlenen 'Xweza Lilaw' Kod Adlı Gülda Bebek, Konya'da Yakalandı.

ASAYİŞ

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Verilerine Göre : Erzurum'un Çat İlçesinde 4,9; Mersin Aydıncık İlçesinde 3.7 Şiddetinde Depremler Meydana Geldi.