Your browser does not support JavaScript!

Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri ONGUN HABER sitemizde


SİYASET

31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

DUYARLILIK

Seçmenler Belediye Başkan adaylarının kendileri ve birinci derece yakınlarının malvarlıklarının kamuoyuyla paylaşılması için çağrıda bulundu.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) sayfasını görsel olarak kopyalayan dolandırıcılar, "Oy kullanacağınız sandık değişti" mesajıyla, sorgulama linki gönderiyor.

SİYASET

CHP’nin Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini üstlenen önceki dönem milletvekili Gürsel Tekin, istifa ettiğini duyurdu.

EKONOMİ

Belediyeler ve Belediye Şirketleri Artık Cumhurbaşkanlığı'nın Onayı Olmadan Yatırım Amaçlı Borçlanma Yapamayacak

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için 209 belediye başkan adayı daha belli oldu.

HABER

Yeniden Refah Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Prof. Dr. Doğan Aydal ile ilgili şok iddialar ortaya...

SİYASET

CHP'de 13 Yıllık Kemal Kılıçdaroğlu Dönemi Son Buldu. Partinin 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlık Seçimini Özgür Özel İkinci Turda 276...

SİYASET

CHP'de yeni MYK Belli Oldu, (Ebedi Şef 2) Kılıçdaroğlu Parti Örgütlerini Kendisine Bağladı

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine'yi açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde düzenlediği basın toplantısında yeni kabine üyelerini açıkladı.

SİYASET

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin İkinci Turu Dün Gerçekleşti. Yüzde 52,1 Oranında Oy Alan Erdoğan Üçüncü Kez Cumhurbaşkanı Seçildi.

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, Seçimin İkinci Tura Kaldığını Duyurdu.