Your browser does not support JavaScript!

Istifa Haberleri

istifa haberleri ve güncel istifa gelişmeleri, istifa ile ilgili tüm video, istifa fotoğrafları ve istifa haberleri ONGUN HABER sitemizde


SİYASET

CHP’nin Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini üstlenen önceki dönem milletvekili Gürsel Tekin, istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET

Ak Parti Karaman Merkez ilçe Başkanı Murat Öztürk ve Tüm Merkez ilçe Teşkilatı İstifa Etti İstifaların Kesin Olduğu Öğrenilidi.

SİYASET

Resmi Gazete'de Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararına Göre Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Görevi Yardımcısı Dr.Nureddin Nebati'ye Devretti.

SİYASET

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın,Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesine Geldiği ve İstifa Talebini İlettiği İddiaları Ankara Kulislerinde Doğrulandı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Etti. Prof.Dr. Selçuk'un Yerine Yardımcısı Prof.Dr. Mahmut Özer Getirildi. Karar Resmi Gazete'de Yayımlandı.

ASAYİŞ

Okullara Nutuk Dağıtılması Girişiminde Bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Görevden Alındı

EKONOMİ

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın Görevini Perakende Bankacılık-2. Genel Müdür Yardımcısı Olan Alparslan Çakar'a Devredecek

EKONOMİ

Borsa İstanbul Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla Kendi İsteğiyle Görevinden İstifa Etti. Atilla'nın İstifası Kabul Edildi.

YAŞAM

Göreve Geldiğinden Bu Güne İnsanlığa En Büyük Utançları Yaşatan CIA Direktörü Gina Haspel İstifa Etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı Görevinden Alınıp, Genelkurmay Başkanlığı Emrine Verilen Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Görevinden İstifa Etti

SİYASET

İletişim Başkanlığı'ndan Süleyman Soylu'nun İstifasına İlişkin Açıklama Yapıldı.

Genel

Bir Devrin Destanını Yazan Ozan Arif, Tekbirlerle Toprağa Verildi