Your browser does not support JavaScript!

Işçi Haberleri

işçi haberleri ve güncel işçi gelişmeleri, işçi ile ilgili tüm video, işçi fotoğrafları ve işçi haberleri ONGUN HABER sitemizde


ÇEVRE

Anagold Madencilik’in taşeronu Çi..ay Şirketi, bugün işçilerine "Gereksiz haberlere kulak asmayalım. akşam vardiya saatinde işe çıkıyoruz." mesajı gönderdi.

EKONOMİ

Milyonlarca Çalışan ve İşverenin Yakından Takip Ettiği Asgari Ücrette Her Gün Yeni Bir Rakam Gündeme Gelmeye Devam Ediyor.

EKONOMİ

Başkan Yavaş Memurlarımızın %100 Sosyal Denge Tazminatı İle Birlikte Maaşlarını Ödeyecek, İşçilerimizin de Tüm İkramiyelerini Yatıracağız" Açıklaması Yaptı.

DİSK, KESK, TMMOB, TTB, 1 Mayıs’ı Kutlamak ve Hayatını Kaybedenleri Anmak İçin Taksim Meydanı’na Yürüdü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Çalışanlarının Mali, Sosyal Haklarıyla İlgili Bilgiler ve Tazminattan Asgari Ücrete Artış Oranlarını İçeren Genelgeyi Yayınladı

Kıdem Tazminatı ve Maaş Alacakları İçin Aylardır Direnen Ermenekli Madenciler, Patronlarının Kaçak Yollarla Satışa Sunduğu Kömür Kamyonlarını Yakalattı.

YEREL

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, 'Kıdem Tazminatı' İle İlgili İtirazlarını Yazılı Olarak Belirtti.