Your browser does not support JavaScript!

Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri ONGUN HABER sitemizde


DUYARLILIK

Seçmenler Belediye Başkan adaylarının kendileri ve birinci derece yakınlarının malvarlıklarının kamuoyuyla paylaşılması için çağrıda bulundu.

SİYASET

CHP’nin Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini üstlenen önceki dönem milletvekili Gürsel Tekin, istifa ettiğini duyurdu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için 209 belediye başkan adayı daha belli oldu.

SİYASET

CHP Parti Meclisi Toplantısı Sonrasında 126 Adayını Daha Açıkladı, 35 Seçim Çevresinde Ön Seçim Kararı Alındı.

SİYASET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden önce Kılıçdaroğlu ile yapılan ve tartışmalara neden olan gizli protokolü paylaştı.

SİYASET

CHP'de 13 Yıllık Kemal Kılıçdaroğlu Dönemi Son Buldu. Partinin 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlık Seçimini Özgür Özel İkinci Turda 276...

SİYASET

CHP'de yeni MYK Belli Oldu, (Ebedi Şef 2) Kılıçdaroğlu Parti Örgütlerini Kendisine Bağladı

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, Seçimin İkinci Tura Kaldığını Duyurdu.

SİYASET

CHP Genel Merkezi, 81 İl Başkanlığına Milletvekili Aday Belirme Yöntemiyle İlgili Bir Genelge Gönderdi.

SİYASET

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Yapılan Altılı Masa Toplantısının Ardından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının Kemal KILIÇDAROĞLU Olduğu Açıklandı.

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İsmini Popüler Arama Motoru Google'da Aratanlar Şok Yaşadılar.

CHP'li Anadolu Arapları Derneği Genel Başkanı Av. Ömer Uçak'ın Türk Milletine ve Tarihine Ağır Hakaretlerde Bulunduğu Sayısız Sosyal Medya Paylaşımı...