Your browser does not support JavaScript!

Karaman Haberleri

Karaman haberleri ve güncel Karaman gelişmeleri, Karaman ile ilgili tüm video, Karaman fotoğrafları ve Karaman haberleri ONGUN HABER sitemizde


EKONOMİ

Karaman'da İş dünyasının genç usta adayları kendi işletmelerini kurma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.

YEREL

Karaman’da Tavukçuluk Sektörünün Öncü Kuruluşu Nizam Tavukçuluk ‘Cuma Bereketi’ Kampanyalarına Devam Ediyor.

EKONOMİ

Bir Kısım Medya Kuruluşlarına Cömert Reklamlar Veren; Sözde Dev İndirim Kampanyası İlan Eden Tarım Kredi Market Hiçbir Ürüne 'Yüzde 50...

EKONOMİ

Yılbaşından Sonra Emlak Vergisi, MTV, Trafik Cezaları, Ehliyet ve Pasaport Harçları, Araç Muayene Ücretleri Gibi Kalemlere % 60'a Yakın Oranda...

ÇEVRE

İçler Acısı Halde Olan Tarihi Kitabeli Çeşmenin Tescil Edilmesi Ve Bir An Evvel Restore Edilmesi Bekleniyor.

Karaman Emniyet Müdürlüğü’ne Atanan Ahmet Selçuk OKUMUŞ, Tayinin Ardından MHP Lider, Dr Devlet BAHÇELİ'ye Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Gündem

Ele geçirilen tarihi eserlerin Edirne Müze Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.Jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Adayı Mahmut Ünüvar, Seçim Çalışmalarına Ayrancı İlçesinde Devam Etti.

YEREL

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Karaman 28. Dönem Milletvekili Adayları İl Teşkilatınca Düzenlenen İftarda Tanıtıldı.

EĞİTİM

Dikkatsiz ve Özensizce Servis Edilen Her Haber Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörlüğü İçin İtibar Kaybıdır, Takipteyiz.

YEREL

AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Abidin Çağlayan, İlçe ve Beldeleri Ziyaret Ederek Saha Çalışmalarına Başladı.

SİYASET

Milletvekili Aday Adaylığı İçin AK Parti Karaman İl Başkanlığı Görevinden İstifa Eden Abidin Çağlayan, AK Parti Teşkilatının Desteğiyle Başvurusunu Yaptı.