Your browser does not support JavaScript!

AFAD Haberleri

AFAD haberleri ve güncel AFAD gelişmeleri, AFAD ile ilgili tüm video, AFAD fotoğrafları ve AFAD haberleri ONGUN HABER sitemizde


ASAYİŞ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde...

ASAYİŞ

Hatay'ın Antakya İlçesinde Saat 21.24'te 4,1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi. Depremin 9,19 Kilometre Derinlikte Olduğu Belirlendi.

ASAYİŞ

Marmara Denizi'nde Gerçekleşen 4.1'lik Depremin Ardından Gümüşhane'de de 4.3 Büyüklüğünde Bir Deprem Meydana Geldi.

ASAYİŞ

AFAD'ın Ankara'daki Merkezi'nin Evrak Bölümünde Yangın Çıktı. Savcılık, Bazı Evrakların Zarar Gördüğü Yangını Şüpheli Bularak Soruşturma Başlattı.

DUYARLILIK

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne Bağlı Maden Ocağında "Grizu Patlaması Oldu,Patlamada 41 İşçimiz Hayatını Kaybetti.

ASAYİŞ

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Verilerine Göre : Erzurum'un Çat İlçesinde 4,9; Mersin Aydıncık İlçesinde 3.7 Şiddetinde Depremler Meydana Geldi.

ÇEVRE

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Son Depremler Listesi Üzerinden 5 Aralık 2020 Cumartesi Günü Yaşanan Depremleri Aktarmayı Sürdürüyor.

Bayraklı'da Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda Kurtarma Ekipleri Annesi Enkazda Vefat Eden 3 Yaşındaki Ayda Gezgin'e Sağ Olarak Ulaştı.

ASAYİŞ

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında bölgeye birçok şehrimizden ve kuruluştan yardım destekleri gitti. Ancak bir iddiaya göre bu yardımlar, birileri tarafından...

ASAYİŞ

İzmir'in Seferihisar İlçesinde Meydana Gelen Depremde Can Kaybı 107'ye Yükseldi, Yaralı 1027 Vatandaştan 144'ünün Tedavisi Çeşitli Hastanelerde Sürüyor.

Genel

Kazanın Gerçekleşme Sebebine Dair Tüm Resmi Kaynaklardan Farklı Bilgiler Geliyor.