Bu sezonki performansıyla büyük beğeni toplayan Slovak oyuncu, Sivok’un da kendisi gibi Türkiye’yi ve İstanbul’u çok sevdiğini belirterek, ”Bu konuyla yönetimimiz ve idari işlerimiz ilgileniyor. Detaylar hakkında çok bilgili değilim, ama istiyoruz” dedi.
Holosko, beş yıldır Beşiktaş’ta forma giydiğini, sezon başında başka kulüplerden teklifler aldığını, ancak bunları kabul etmediğini dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti:
“Burada kendimi evimde, büyük ailenin bir parçası gibi hissediyorum. Hem ben, hem ailem İstanbul’da, Türkiye’de yaşamaktan çok mutluyuz. Türkiye çok güzel bir ülke. Eşim, ben ve çocuklarım kendimizi Türkiye’nin bir parçası gibi hissediyoruz. Sadece kendi ülkemizin değil, buranın da vatandaşı gibi hissediyoruz. Tüm bunlar Beşiktaş’ın teklifini kabul etmemdeki etkenlerdi.
Maaşımda bile belli indirime gittim ve nihayetinde kazanan ben oldum. 7 yıldır burada yaşıyorum ve Türk kültürüne tamamen uyum sağladım, ’Türküm’ bile denebilir.”

Pektemek desteği

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Mustafa Pektemek, bir yandan Mart ayında forma giymek için çalışırken öte yandan da diğer sakat oyunculara destek oluyor. Siyah - beyazlı futbolcu kendisiyle aynı sakatlığı yaşayan Uğur Boral’a moral verebilmek için üzerinde “Geçmiş Olsun Uğur Boral” yazılı tişörtü üstünden çıkarmıyor. Malzemecilerin sakatlanan oyuncular için hazırlanan ve maçtan önce jest olarak giyilen bu tişörtleri saklaması nedeniyle, Mustafa gibi birçok oyuncunun tesislerde bu tişörtlerle dolaştığı ortaya çıktı.



Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/-turkum-denebilir-/besiktas/detay/1671894/default.htm