BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!
Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan aday adaylarından Meral Akşener'in FETÖ/PDY ile olan ilişkisi pek çok kişi tarafından dile getiriliyor olmasına rağmen Akşener bu konuyu ne yalanlıyor ne de doğruluyor.  




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından, genel başkan aday adaylarından Koray Aydın da Akşener'i FETÖ/PDY'nin desteklediğini söylemişti.
Terör Örgütü FETÖ/PDY'nin 28 şirket ve kuruluşla Meral Akşener'i desteklediği çeşitli biçimlerde dile getirilip ıspatlanırken, taşımadan, konaklamaya, ikramdan, insan toplamaya kadar uzanan bir hizmet listesi de ortaya çıkıyor.
 
 
FETÖ/PDY'nin Tokmakçı Teyze Akşener'i maddi anlamda desteklediği mitinglerinin organizasyonlarından yer alan şirketlerden anlaşılmakla beraber Kayseri için farklı bir destek daha geldi.
MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli'nin en büyük destekçisi olarak bilinen illerden Kayseri'de Akşener'in yarın yapacağı miting için fetö/pdy insan toplama telaşına düştü.
ongunhaber ekibi'nin aklına ünlü komedyenler zeki alasya ve metin akpınar'ın "ıııh ıııh gayserihh" haykırışı geliyor.




 
FETÖ/PDY GAZIYLA YOLA DÜŞTÜ, GAZ BİTTİ İTEKLEYEREK TUTULUYOR 
Mitingde istediği ilgiyi bulamama ya da Devlet Bahçeli taraftarlarıyla bir gerilim yaşama kaygısı duyan muhaliflere cemaat dershaneleri destek oldu. 
FETÖ/PDY'nin dershanesi olarak bilinen Serhat Dershaneleri Kayseri'de velilere toplu mesaj göndererek Meral Akşener mitingine davet etti.