İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de! İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de!
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile paralel devlet yapılanması adına sahte isimlerle dinleme ve teknik takip yapan 75 polis amirinin usulsüz olarak tahliye edilmesini isteyen hakimlerin gerçek yüzü deşifre oluyor.


Hidayet Karaca ve 75 polisi yetkisini aşarak tahliyesini isteyen İstanbul 29. Asliye Ceza Hakimi Metin Özçelik ve İstanbul 32. Asliye Ceza Hakimi Mustafa Başer'in, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan polis amirlerini sahte isimle ve IMEI numaraları üzerinden dinleme taleplerini yerine getirdiği ortaya çıktı. 


YILMAZER, ATAYÜN, SAYGILI TALEPTE BULUNMUŞ, HAKİMLER ONAYLAMIŞ!
Hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer'in; aralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şubesi Müdürü Ali Fuat Yılmazer, İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Eski Şube Müdürü Yakub Saygılı'nın bulunduğu tutuklu şüphelilerin yasadışı dinleme taleplerine onay verdiği bildirildi.

SAHTE İSİMLERLE NURETTİN VEREN VE ÜMİT ÖZDAĞ DİNLENMESİNE ONAY VERMİŞ!
İstanbul 29. Asliye Ceza Hakimi Metin Özçelik; paralel devlet yapılanmasının talebi üzerine Fetullah Gülen'in yakınında bulunan Nurettin Veren'i; "Nurettin" ve "Nurettin Savaş" adlı sahte isimlerle IMEI numarası üzerinden dinlenmesine onay vermiş! Nurettin Veren, Gülen Cemaati'ni eleştirdiği gerekçesiyle hedef alınmıştı.

Hakim Metin Özçelik, MHP milletvekili adayı ve 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı da, "Ebubekir Turgut" sahte isimle dinlenmesine onay vermiş!
Hakim Metin Özçelik'in paralel devlet yapılanmasının talebi üzerine dinlenmesine onay verdiği isimler şunlar:

Vakıflar Genel Müdürü Ümit Çoban, 
Emekli Tümgeneral Hüsnü Can Teler,
Emekli Orgeneral Edip Başer,
TÜBİTAK Kriptoloji Umut Barış Erdoğan, 
Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli yarbay Sinan Yaşar,
İstanbul Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Aziz, 
Öğretim görevlisi Alp Aslan, 
Gazeteci-Yazar Saygı Öztürk, 
Gazeteci Kamil Elibol, 
Polis Memuru Sami Terzi,
Meclis üyesi Ahmet Kartal,
Memur Elif Bozdoğan 

HAKİM MUSTAFA BAŞER DE, PARALEL POLİSİN YASA DIŞI TALEPLERİNİ ONAYLAMIŞ
İstanbul 32. Asliye Ceza Hakimi Mustafa Başer de; paralel devlet yapılanmasında görevli polislerin talebi üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Emniyet personelleri Süleyman Esirger, Tuncay Şirin ve Tahir Kıran'ın dinlenmesi ve teknik takiple izlenmesi kararına onay vermiş!

CUMHURBAŞKANI VE BÜROKRATKAR DİNLENDİ VE İZLENDİ
Paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında tutuklanan aralarında İstanbul eski İstihbarat Şubesi Müdürü Ali Fuat Yılmazer, İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, İstanbul Mali Eski Şube Müdürü Yakub Saygılı'nın da bulunduğu polisler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanı ve Başbakanlık danışmanları, büyükelçiler ve bürokratların bulunduğu çok sayıda kişiyi sahte isimlerle dinlemiş ve teknik takipte bulunmuştu.

İŞTE  MHP GAZİANTEP 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF.DR. ÜMİT ÖZDAĞ'A AİT DİNLEME KARAR BELGESİ