Edinilen bilgiye göre, Mardin'de bulunan Star Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, bu akşam saatlerinde Şırnak'a gitmek üzere özel bir otomobille yola çıktı. Otomobil Mardin'in Ortaköy beldesi yakınlarında virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada, yazarlar Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, yaralandı. Yaralılar Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

KAZA GEÇİREN STAR YAZARLARI TABURCU OLDU

Mardin yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaralanan yazarlar Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Star Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır’ın da içinde bulunduğu otomobilin, Mardin'in Ortaköy beldesi yakınlarında virajı alamayarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, Miroğlu, Çakır ve otomobil sürücüsü yaralanmıştı. Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, sürücü ise Diyarbakır'a sevk edildi.

Miroğlu, "Rabbime şükür ediyorum ki, kazaya ucuz atlattık. Bir şeyim yok, Şimdi otele geçip istirahat edeceğiz. Hayatta yaşayacağımız daha şeyler varmış demek ki" derken, Elif Çakır ise olayın şokunu atlatamadığını belirterek, "Kaza olunca kendimi ölmüş hissettim. Şimdi de hayatta olduğum için çok şanslıyım. Verilmiş sadakamız varmış ki olayı kazayı ucuz atlattık" dedi.

 

81 İl Valiliğine Yeni Koronavirüs Genelgesi 81 İl Valiliğine Yeni Koronavirüs Genelgesi


Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/star-gazetesi-yazarlari-kaza-yapti/gundem/gundemdetay/28.03.2013/1686269/default.htm



Etiketler: Diyarbakır , Şırnak , Mardin , Ortaköy , Star Gazetesi , Diyarbakır'a , hissettim , Otomobil