2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Türk Milli Takımı, Ukrayna Milli Takımı ile müsabaka yaptı.







Karşılama başlamadan önce ise seremoni sırasında Soros'un Asimetrik Kokuşmuş Köleleri'nin Toplandığı Karhane üyesi ucuz bir kadın sahaya atladı.

Yarı çıplak sahaya giren kadının göğüsleri üzerinde ise “Katil Erdoğan” anlamına gelen “Erdoğan killer” ifadelerinin yazdığı görüldü.



Ukrayna güvenlik güçleri ve kolluk görevi yapan sivil görevlilerin saha güvenliği konusundaki duyarsızlığı Ukrayna Devleti'nin ne kadar Devlet olabildiğini gözler önüne serdi.



Mücadelenin ilk golü Ukrayna'dan geldi. 18. dakikada Yarmolenko topu filelerle buluşturdu. 42. dakikada Yarmolenko kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 2-0. Mücadelenin ilk yarısı Ukrayna'nın 2-0 üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarıda daha ofansif bir Türkiye sahada görüldü. Serdar Aziz'in burnu kırıldı ve 73. dakikada sahadan ayrıldı. Maçta başka gol olmadı ve ay-yıldızlılar mücadeleyi 2-0 kaybetti.
NERDE FETÖ-PKK-CHP VE DİĞER SOL TERÖR ÖRGÜTLERİ DARBE YESE ORDA SOSROS'UN ASİMETRİK KÖLELERİ DESTEK GÖSTERİSİ YAPIYOR
Cumhuriyet gazetesi Genel YayınYönetmeni Can Dündar ile Ankara temsilcisi Erdem Gül, M.İ.T. tırlarının durdurulmasına ilişkin davada devlet sırlarını ifşa ettikleri için tutuklandılar.
İkiliye tepki gösterenlerin yanı sıra destek verenler de var. Son destek de Soros'un Türkiyede ki Asimetrik Kârhane Köleleri'den geldi.

"BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN YANINDALAR MIŞ!?"
Ukrayna'da kurulan Paris merkezli Soros'pular örgütü'nün Türkiye şubesinin, twitter'dan paylaştığı mesaj şöyle: "#CanDündarErdemGülYalnızDeğildir ....., basın özgürlüğünün yanında, baskının karşısında!"



JON DONDAR, GÖĞÜSLERİ GÖRÜR GÖRMEZ RAHATLAMIŞ...

"Sevgili ......; isimlerinizi, son yılların en etkili isyan panosunda, göğsünüzde görmek, yüreğinizin üzerinde okumak, yüreğimize su serpti. Her daim mazlumun yanında olan hareketinize Silivri’den teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi yolluyorum. Varolun. Sevgiyle.”

SOYUNUP,OLAY ÇIKARDIKÇA,CEPLER,CÜZDANLAR PARAYLA DOLUYOR,BU NASIL ANTİ EMPERYALİST BİR ÖRGÜT?
Kendilerini ne bireysel ne de kurumsal olarak ciddiye almadığımız,hedefe koymaya tenezzül bile etmediğimiz,İsmi ve cisminin bu topraklarda hiç bir önemi olmayan bu Asimetrik Kârhane'nin,üyelerinin düzenli eylem yapan her bir üyesinin aylık kazançları bin doları buluyor.
Aynı zamanda yabancı ülkelere ziyaretlere gittiklerinde 2 bin 500 dolar varan masrafları da karşılanıyor.
Asimetrik Kârhane,üyelerinin Twitter hesabından bugün atılan tweet herkesi şok etti. Kutsal kitapları hedef alan tweet'te 'İncil, Kuran ve Tevrat aynı b....r. Din sömürüsüne karşıyız!' diye yazıyor.


TEŞHİRCİLİK, AHLAK VE İNANÇLARA SAYGISIZLIK,NEFRET
Kendisi için özgürlük, eşitlik veya adalet isteyen birinin başta diğerlerinin özgürlüklerine ve değerlerine saygılı olması beklenir, ancak bu şekilde samimi olduğu düşünülebilir. Soros'pular örgütü'nün Asimetrik köleleri ise hemen hemen tüm eylemleriyle irrite etmeyi, nefreti körüklemeyi amaçlayan, sürekli ve kasten cinselliği ön plana çıkaran bir tutuma sahipler.
Charlie Hebdo” dergisindeki Hz.Muhammed’e hakaret içeren sözde karikatürleri kendi köşelerine taşıyarak toplumda infial yaratan Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan’ın, hapis cezasına çarptırılmasına
(Konya ve Karaman Adliyeleri  Peygamber'e Hakaret içeren Charlie Hedbo karikatürlerini Sosyal Medya hesaplarında yayınlayan Komünist Part'li R.D. Hakkında takipsizlik kararı vermişti, Kararlara gerekli itirazlar yapıldı ayrıca,İlgili Hakim ve Savcılar hakkında HSK'ya gerekli bilgilendirme ve şikayetler yapııldığı bilgisinide okuyucu ve ilgililerine burdan bildirelim,bu konu'nun peşini asla bırakmayacağız...)Soros'un Asimetrik Köleleri soyunarak destek mesajı verdi. Sözde karikatürleri tekrar sansürsüz yayınlayan Cumhuriyet bir kez daha suç üstüne suç işledi.


Tarih: 29.06.2013 Soros'un Asimetrik Köleleri ve Mısırlı aktivist Aliaa Elmahdy İsveç'in başkenti Stockholm'de bir camide soyundu. 

81 İl Valiliğine Yeni Koronavirüs Genelgesi 81 İl Valiliğine Yeni Koronavirüs Genelgesi

Cami görevlilerinin polis çağırması üzerine olay yerinden uzaklaştırılan kadınların Mısır, Tunus ve İsveç asıllı olduğu bildirildi. 



Türkiyeli Soros'pular
,daha önce de gündeme ilişkin yaptıkları eylemlerle konuşulmuştu;



SOROS'UN ASİMERTİK KÂHRHANE KÖLELERİ İLE SOSYALİST FEMİNİSTLER REFERANDUMDA "HAYIR" OYUNDA BİRLEŞMİŞLERDİ...