Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
Sayın Cumhurbaşkanımız Mümkünse Eğer Bu Yaklaşımı ve Hareket Tarzını Değiştirebilirmisiniz?







Camiler,Milli ve Manevi Bölgeler,Alanlar,Toplanıp,Cem Olma Yerleri ve Vatandaşa Hizmet Amacı İle Tertiplenen Toplantılar,Birileri'nin Kendini Üst makamlara Hatırlatma ve Beğendirme İçin Kullanabilecekleri Yerler Olmamalı,Bu Yerler Üzerinden reklam yapılmamalı,Elitlerin Camilerde Özel yerleri,Özel Resimleri,Ön tarafta İbadeti Gösterişe Alet Edecekleri Mahfilleri Olursa,Hz.Ömer'in Kemikleri Sızlamazmı?


Halksesi.com'dan Mete Çağdaş’ın haberine göre; Sinop Alaaddin Keykubat camii de 18 Mart Çanakkale şehitleri için 17 mart Cuma günü mevlidi şerif proğramı düzenlendi.
Düzenlenen mevlid-i şerif'e Sinop Valisi Hasan İpek’de katıldı.
Mevlidin Cuma namazına denk getirilmesi nedeniyle katılım da oldukça yüksek oldu.Sinop il müftüsü başkanlığında hocalar tarafından kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı,dualar edildi.Bu esnada mevlid başladıktan sonra camiye gelen Sinop Üniversitesi rektörü Prof.Dr Nihat Dalgın,ön saflara doğru giderek Sinop Valisi Hasan İpek’in yanında boş kalan alanda yerini aldı.aradan iki dakika geçmeden hemen kenarda elinde fotoğraf makinesi ile üniversitenin yani dolayısıyla rektörün özel fotoğrafçısı belirdi ve başladı o anı karelemeye…Tabi ki bu durumdan cami cemaati rahatsızlık duydu!



Cami çıkışı bunu dile getiren vatandaşlar “ Ayıp yahu! Yani kutsallığımızı,manevi değerlerimizi bile şova çevirmeye, bundan nemalanmaya kalkışıyorlar. Mevlid esnasında fotoğraf çektirmek de ne? Kimin için yapıyorsun ibadetini? Gösteriş için mi Allah için mi? “diyerekten tepkilerini dile getirdiler.    



Cenab-ı Allah'ın biz kullarına doğru yol'u göstermek için gönderdiği  yüce kaitabımız Kur'an- Kerime ilk giriş ve hayat nizâmımız'ın başlangıcı olan Besmele'nin Anlam ve Gayesi itibarı ile : Tâğutun Adıyla Değil; Allah’ın İsmiyle ve İzniyle”,Hayırlı ve helâl bir işe başlarken, Allah’ın adını anmak ve bu adla işe başlamak için besmele çekilir.   

الهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى. (İlâhi ente maksûdî ve rıdàke matlûbî!) “Yâ Rabbi, ben seni istiyorum yâ Rabbi! Ben senin rızanı kazanmak istiyorum ya Rabbi!


    İSLÂM DİNİ ELİTLERİN HÜKÜMRANLIĞINI RED EDER, 
   EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (S.A.V.) KUREYŞ ELİTLERİNDEN             DEĞİLDİR.ELİTİST ŞOV'LARI ENGELLEMİŞTİR.