Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçı sonunda polis ile ev sahibi takımın taraftarları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralanırken, çok sayıda taraftar da biber gazından etkilendi. 




Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Karaman Belediyespor, Kemal Kaynaş Stadyumu'nda Sarayönü Belediyespor'u misafir etti.

Karaman Belediyespor, maçın ilk yarısında kendi defans oyuncusunun hatalı geri pasıyla 1-0 yenik duruma düştü. Maçın ikinci yarısında ise rakip takım Sarayönü Belediyesporlu oyuncuların kasti olarak kendilerini yere bıraktığını savunan taraftarlar duruma tepki gösterdi. Sakatlıklar nedeniyle 8 dakika uzayan maçın bitiş düdüğüyle de rakip takım oyuncularının sahanın ortasında toplanarak beklemeleri taraftarların tepkisini çekti. Sarayönü Belediyesporlu oyuncuların taraftarların tribünden ayrılmadan soyunma odasına gitmeyeceklerini söylemeleri üzerine, polis taraftarlardan tribünleri boşaltmalarını istedi. Buna tepki gösteren taraftarlarla polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Taraftarların tribünleri boşalttığı esnada daha önceden de şikayet edilen bir polis memurunun bir taraftarın kafasına cop vurmasıyla arbede yaşandı.
Yaşanan arbedede 1'i polis 2 kişi darp sonucu yaralanırken, çok sayıda taraftar da polisin sıktığı biber gazından etkilendi. Yaralı polis memuru ile taraftar çağrılan ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, biber gazından etkilenen taraftarlara da ambulansta müdahale edildi. Taraftarların stadyum önünden ayrılmasıyla yaşanan olaylar biterken, rakip takımın oyuncuları da polisin geniş güvenlik tedbirleri arasında stadyumdan ayrıldı,yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.
HABERCİLİK ANLAYIŞIMIZ; HEDEF GÖSTERMEK,AĞLAMAK,SIZLAMAK, KENDİNE YAPILDIĞI ZAMAN  KIYAMETİ KOPARMAK DEĞİLDİR.
Biz Polis Teşkilatını İnsani Vasıfları İle Tanımaya Devam Edeceğiz.
Şiddet tek taraflı gelişen bir süreç değildir,bu olayda da olduğu gibi,olayın tüm tarafları,şiddeti davet etmiş ve şiddet yaşanmıştır,ONGUNHABER ekibi ve kurucumuz Cüneyt DİLER, zaman zaman kendini bilmeyen ve aldığı görevin yasal ve manevi gereklerinden bi haber olan ahlak ve şeref yoksunu,vicdansız,devlet görevlileri ile mücadele etmiş,çoğu zaman bu mücadelesinde yalnız kalmış, şiddet eğilimli bir polisten kötü davranış gören bazı basın mensupları(!) tarafından, görmezden gelinmiş,hep ötekileştirilmiş, hatta bıyık altından gülümsenerek izlenmiş,alaycı tavırlarla arkasından dedikodu yapılmış,algı opeasyonları ile yapılan itibar katliamına çanak tutulumuş,FETHULAHÇI
 SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN Hakim, Savcı,Polislerine,Hakkımızda asılsız bilgiler,belgesiz dedikodular uçurulmuş,hatta dahada ileri giderek ne zaman ortadan kaldırılacağımız dahi sorulmuştu,olumsuzlukları büyüterek zıtlaşma ve gerginlikten beslenerek, gündemi yönetme ve yönlendirmeyi,bu yolla belirlediği hedeflere ulaşmayı,tasarlayan çevrelerin böylesi küçük planamaların yan etkilerine bu şekilde maruz kalmalarını tepkisizce izliyoruz, hiç kimseyi yada hiç bir medya (!) yapılanmasını,ötekileştirmeye, başına gelenlerden dolayı oh olmuş diyerek keyiflenmeye,alay etmeye,dedikodu yapmaya, itibar katliamına girişmeye, tarafların hiç birini amiyâne tabiri ile gazlamaya niyetimiz yok.
BU ÜLKE'NİN YETENEKLİ HUKUKÇULARI,HAKİM VE SAVCILARI VAR
Her ne kadar Karaman ilinde yetenekli hukukçu, hakim ve savcı bulabilme'nin imkansıza yakın olduğunu biliyor olsak ta, bu talihsiz olay'ın yargı sürecine  girmesi halinde sorunun hukukla çözülmesi gerektiğine inanmaktayız,.
Karaman Yerel Medyası (!), Karaman Emniyeti ve Karaman belediyespor Camiasına Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletir, Bu Olaylda Balkondan Seyretmeyi, Taraf Olmamayı Daha Etik Bulduğumuzu İlan Ederiz.