Cizre Garnizon Komutanlığı’nda görev yapan Uzman Çavuş M.Ç. aracıyla ilerlediği sırada yüzleri maskeli bir grup tarafından aracının önü kesildi.Hazırladıkları molotof kokteylerini araca atan pkk’lılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı,son anda kendisini dışarıya atan uzman çavuşun olayda hafif yaralı kurtulduğu belirtiliyor. 
OLAY;PLANLI VE ORGANİZE
Molotoflu saldırıyla ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde olayın organize ve planlı bir şekilde yapıldığı net bir şekilde görülebiliyor. Önce saldırılacak kişi ardından kullandığı arabası ve görev yaptığı askeri birlikte giriş çıkış saatlerini tespit eden pkk’lılar eylemlerini gerçekleştirmişler. Molotofların da önceden hazırlanarak getirilmesi ve bölgede hiçbir güvenlik kamerasının olmaması dikkat çekiyor.
LİSELİ SERAP ESER’İ MOLOTOFLA KATLETMİŞLERDİ HATIRLAYIN...
Şırnak’ta meydana gelen saldırı yıllar önce İstanbul’da belediye otobüsünde evine gitmekteyken atılan molotoflar sonucunda yanarak hayatını kaybeden lise öğrencisi Serap Eser’i akıllara getirdi. Serap üniversiteye hazırlanıyor ve 17 yaşındaydı. Her zamanki gibi dershaneden çıkarak evine gitmek için otobüse binmişti. Bir süre sonra otobüsün önünü kesen pkk’lı bir grup örgüt lehine attıkları Kürtçe sloganlarla otobüsü molotof yağmuruna tutmuşlardı. Otobüsten çıkmayı başaramayan Serap Eser alevler içinde kalmıştı. Olaydan sonra koma halinde hastanede 40 güne yakın kalan lise öğrencisinin vücudu ağır yanıkları kaldıramamış bir süre sonra hayatını kaybetmişti.

serap eser

Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı

Olayın kamuoyunda büyük tepki çekmesi üzerine terör örgütü her zaman olduğu gibi manipülasyon yapmaya çalışmış ve olayı kendisinin yapmadığını ahlaksızca bir yanıltma çalışması yaptırarak MİT’in gerçekleştirdiğini iddia etmişti. Toplanan veriler ve yakalanan şahısların pkk üyesi oldukları çok geçmeden anlaşılmış ve pkk’nın yanıltma taktikleri tutmamıştı.

Şırnak’taki uzman çavuşun aracına molotof atanlarla Serap Eser’i öldürenler aynı karanlık ellerdir, terör örgütü pkk’dır.