Maden Faciası Sonrası  4 Gözaltı! Maden Faciası Sonrası 4 Gözaltı!
Karaman İlinde  geçtiğimiz hafta içinde üyeleri tarafından şiddetle birlikte adı anılır hale gelen ve kamuoyunda "ülkücü eğitimcilerin sendikası" olarak bilinen Türk Eğitim Sen ile 62. Hükümeti kumpas ve darbe ile devirmeyi amaçlayan paralel örgüte bağlı  olarak bilinen Aktif-Sen'in aralarındaki ittifakı artık panolarına yansıttıkları görüldü.

Geçtiğimiz hafta Karaman ilinde üyeleri iki şiddet olaya imza atan ve üyeleri adliyelik olan,halen üniversite ülkücü reisi psikolojisinden kurtulamamış bazı üyelere sahip Türk Eğitim Sen ile Paralel Örgüt'ün Sendikası olarak bilinen Aktif Sen arasında uzun zamandır bir gizli ittifaktan bahsediliyordu.

Haber merkezimize daha önce de bu ittifaka dair bir çok kamera görüntüleri ve fotoğraflar gelmişti.

 Son iki şiddet olayı'nın vuku bulduğu Karaman ilinde bir ilkokulun Öğretmenler odasındaki sendikalara ait panolarda oluşmuş bu ilginç ve komik fotoğraflar, çevrede bu enstantaneyi gören şahıslarca gülümsenerek izlenmiş ve artık gizlemiyorlar yorumlarına neden olmuş.

Daha öncede bu ittifaka ait bir çok haber çeşitli haber portalları ve gazetelerde yayınlanmıştı.
Konu İle İlgili Habere Ait Link: 
www.gazetekamu.com/melez-sendika-turk-aktif-egitim-sen.html

TAVSİYEMİZ AYRI GAYRI OLMASINLAR: "TÜRK AKTİF EĞİTİM SEN" OLARAK BİRLEŞSİNLER
Bazı Üyelerinin Kendisini Şiddet ve Psikolojik Baskı ile Tarif Ettği Ülkücü Sendika İle Paralel Yaının Sendikası Olarak Bilinen Eğitimci Sendikaların İlginç ve Komik Birlikteliklerine ve Gizli Protokollerine Ait Bir Çok Fotoğraf, Kamera Görüntüsü ve Kumpas Girişimlerine Ait Dökümanlar Haber Merkezimize Gelmeye Devam Ediyor.
Biz Şu anda Sadece Bu İlginç ve Komik Pano İttifakı İle Somutlaşan Resimleri Paylaşıyoruz,
Emin Olun Arkası Çok Daha Şok Bilgi ve Belgelerle Gelecek...