Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
ONGUN HABER'e saldırılar yeni bir boyut kazandı. İnternet sitemiz www.ongunhaber.com.tr adresine yüzlerce noktadan eş zamanlı saldırı düzenlendi.





Kurulduğu ilk haftadan beri gerek devlet içinde yuvalanmış organize suç örgütleri ve paralel çeteler, gerekse onların bölgesel ve yerel zorba işbirlikçilerince kiralanmış olan onursuz siber korsanları tarafından sürekli ve eş zamanlı yapılan siber saldırılar son bir ayda farklı bir boyut ve hız kazandı.

KALDIĞIMIZ YERDEN YAYINIMIZA DEVAM EDİYORUZ YILMAK YOK
Devlet içindeki çetelerin ve yerel zorbaların  direkt gelir musluklarını imha eden belgeli haberlerin artması sebebiyle
sitemiz başyazarı Dr.Cüneyt DİLER ve ONGUNHABER kurumsal haberalma teşkilatına yıllardır yapılagelen Asimetrik Psikolojik Algı Operasyonları ve Sistematik İtibarsızlaştırma  girişimleri doğrultusunda kademeli saldırı bombardımanı halen devam ediyor. İnternet sitemiz güvenlik amacıyla geçici bir süre yayına ara vermişti...

Teknik Altyapısı ve tarafısızlığına her ne kadar güvenmesek de Uluslararası hukuk ve yüksek mahkemelerin takip ve sonuçlandırma sürecine dahil olabilmesi adına T.C'nin emniyet birimleri ve bağımsız,tarafsız ve ilkeli karar verdiğine asla ve asla inanmadığımız ( tarafsız ve onurlu devlet görevlileri hariçtir),TİB, Adli kolluk, hakim ve savcılara yasal başvurular yapılmıştır.

T.C. DEVLETİ İÇİNDEKİ PARALEL ÇETELER VE SATILIK KORSANLARINA BİR NOT: ONGUNHABER Sitemize yapılan saldırılar birlikte çalıştığımız gönüllü Siber Savaşçılar tarafından tek tek nokta olarak tesbit edilmiş ve bayram sonu belgelei olarak kamuoyuna duyurulmak suretiyle karşı yasal ve siber operasyonlar başlatılacaktır.

                                                  7 GÜN 24 SAAT TAKİPTESİNİZ...