Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!
Ankara'daki terör saldırısının ardından haksızca asimetrik psikolojik propogandaları,istihbarat zaafiyeti olduğu tartışması başladı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın en son 7 Ocak 2016 tarihli yazısıyla, tüm kurumları olası saldırı hazırlıkları konusunda uyardığı ortaya çıktı. uyarıda, servis araçlarının toplandığı alanlar uyarısı da var.


MİT Tüm Kurumlara Yazı Gönderdi
CNN Türk'ün haberine göre Milli İstihbarat Teşkilatı'nın en son 7 Ocak 2016 tarihli yazısının Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü gibi ilgili tüm kurumlara gönderildiği öğrenildi.


Yazıda, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropollerde, terör örgütü PKK ve tüm yapılanmalarının canlı bomba ve sabotaj eylemleri planladığı hatta keşif çalışmalarının da yapıldığı yer aldı. Uyarı yazısında, Türk Silahlı Kuvvetleriyle emniyet mensuplarının kullandığı güzergahlarının ve servis toplanma yerlerinin hedef olabileceği uyarısında bulunuldu. MİT, uyarı yazısında olası riskli bölgeler arasında ankara Kızılay'a da yer verdi. Gerekli önlemlerin alınmasını tavsiye etti.

ONGUNHABER'İN NOTU:
DEĞERLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATIMIZ MİT'İN 41 GÜN ÖNCE TÜM KURUMLARA GÖNDERDİĞİ UYARI YAZISI ELİMİZDEDİR,HUKUKEN UYGUN GÖRÜLDÜĞÜ VE MİLLİ İST,HBARAT TEŞKİLATIMIZIN ONAY VERDİĞİ AN YAYINLAYACAĞIZ.
BAŞTA İSTİHBARAT TEŞKİLATLARIMIZ VE DİĞER KURUMLARIMIZ ADINA GÖSTERDİĞİMİZ MİLLİ VE YERLİ HASSASİYETİN DE KAYITLARA GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.

(PARALEL TERÖR ÖRGÜTÜ TOPLANTISINDA KARAMAN MİLLİ EĞİTİM YÖNETİMİ+MHP+CHP)