Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlatılan ilköğretim 7. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitabında bir skandal daha meydana geldi. Ders kitabında Hitit Üniversitesi eski rektör yardımcısı Osman Eğri'nin "Cabbar Kulu'dan öğütler" başlıklı makalesine yer verildi.


FETÖ Silahlı Terör Örgütü ile gerçekten mücadele eden her kişi ve kurum'un yanında yer alan ONGUN HABER ve Kurucumuz Cüneyt DİLER, Devlet Erki'ne pararlel tüm yapılar ile mücadele konseptini tüm seçenek ve sonuçları ile benimsemiş ve bu minval üzerine uzun yıllardır hareket etmiştir.

Biz bu habere konu olan ihanet içerikli metinler ve terörist yazarları'nın gözden kaçtığına inanmakta zorlanıyoruz,bu zamana kadar gözden kaçanları gözardı etmemeyi şiâr edinmiş olan ONGUN HABER ve Kurucumuz Cüneyt DİLER, bundan sonra böylesi durumları gözden kaçıranlara karşı da  tavır kayacak ve bahse konu hadiseleri gözden kaçıranlar hakkında derinlemesine arşiv çalışması başlatıp, geçmişlerini yasal çerçeve içinde meydana çıkararak yayınlayacaktır,Oyun oynamanın, Milletin Adamını avutmaya çalışma'nın, 250 şehidin kanı ile, 2000'e yakın gazi'nin hayatı ile, 2 asırlık esaret ve eziyetin altında inleyen bu necip millet'in kendisi ile, ecdad ile dalga geçmenin anlamı yok, neye mal olursa olsun, paralel yapılar ile perde arkası hala gizli kapaklı irtibatlı olan kişi ve gürüupları yasal sınırlar içinde deşifre edeceğiz ki, Millet'in duyarlı fertleri ve Millet'in adamı kimin ne olduğunu görecek,
BEDEL ÖDEDİK,ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUZ, YENİ BEDELLER İÇİN DE HAZIRIZ,KARŞI TARAFLAR ÖDEYECEĞİ BEDELLERİ DÜŞÜNSÜN AMA...MEN DAKKA DUAKKA...
HAZIRLAYAN SIFATI İLE FETÖ'CÜ TERÖRİST'İN ADI GEÇİYOR
Ayrıca hazırlatılan kitapta Alevilik konusu “İslam düşüncesinde yorumlar” başlığı altında işlendi. Alevi Bektaşi büyüklerinden birisi olduğu belirtilen Cabbar Kulu’nun öğütleri ise Osman Eğri tarafından derlenen Kitab-ı Cabbar Kulu kitabından alıntılandı. Ayrıca Osman Eğri'nin adı, ders kitabının o sayfasının altında hazırlayan sıfatı ile yer aldı.




SOSYAL BİLGİLER KİTABINDA DA BELİRGİN İFADELER
Bunun yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığının hazırlattığı ilköğretim Sosyal Bilgiler 7. sınıf öğrenci çalışma kitabında da bir skandala imza atılmıştı. Çalışma kitabında FETÖ'nün yaptığı 17- 25 Aralık operasyonlarına güzelleme yapılmış ve kitaplar için toplatılma kararı alınmıştı.


MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BÜROKRATLARI'NIN GÖZLERİNDEN KAÇIVEREN (!) İAFDELER
Kitabın basın özgürlüğü bölümünde şu ifadeler yer aldı;
"Bir ülkede, iktidara tek başına gelen parti, bir süre sonra basının, kurdukları hükümet hakkında sürekli yolsuzluk haberleri yapmasından rahatsız olur.
Anayasayı değiştirecek güce sahip olmalarından faydalanarak anayasaya basın özgürlüğünü kısıtlayıcı maddeler koyarlar ve kendi izinleri olmadan yapılan haberlere sansür uygularlar.
Artık yolsuzluk haberi yayınlanmadığını bilen kötü niyetli kişiler daha da fazla yolsuzluk yapınca yaşanan ekonomil kriz ülkeyi kaosa sürükler"

 


DAHA ÖNCE DE DERS KİTAPLARINDA FETÖ İZİ ÇIKMIŞTI,DAHA KAÇ DEFA KİTAPLAR ELDEN GEÇECEK,NİYETİNİZ NEDİR?İşte
Temel Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen Türkçe ve Sosyal Bilgiler kitaplarındaki FETÖ içerikleri;

6. sınıf Türkçe kitabında yer alan bir metinde "Şimdi, Pensilvanya'dakievime dünyanın dört bucağından, her ıktran ve her renkten misafirlerim geliyor. Bir zamanla rben onların memleketinde yiyip içmiştim. Benim memleketimde şimdi onlar yiyip içeçecek" ifadeleri yer alıyor...

TÜRKÇE OLİMPİYATLARI
FETÖ'nün ders kitaplarının bir çok yerinde Türkçe olimpiyatları ile ilgili yazılar kaleme aldığı tespit edildi.
KİTAPLARDA DİNLER ARASI DİYALOG MESAJLARI
Ders kitaplarında örgütün yayın organı olan Zaman gazetesinden haber küpürleri yer alırken, FETÖ'nün sloganı haline gelen dinler arası diyalog mesajları dikkat çekiyor