Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
Türkiye, referandum için sandık başına gitti. Yurt genelinde "evet" oyları oranı 51,41; "hayır" oyları oranı ise 48,59 oldu




Yurt genelinde 55 milyon 319 bin seçmen, oy vermek için 167 bin sandığa gitti.
 
Seçmenler 32 ilde 07.00-16.00, diğer illerde ise 08.00-17.00 saatleri arasında oy kullandı. 
Türkiye genelinde sonuçlar yüzde olarak şu şekilde;
Evet: 51,41
Hayır: 48,59

ONGUNHABER SEÇİM GÜNÜ 2364 DEFA HACK SALDIRISINA UĞRADI, HUKUÇULARIMIZ ADLİ SÜRECİ BAŞLATTIK, HER TÜRLÜ GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLERİZ.

Yayın hayatına başladığı günden beri her alanda takip ve taklit edilen sitemize son 3 aydır yoğun hack bombardımanı yapılıyordu,Türkiye içinden ve dışından eş zamanlı başlatılan bu girişimlerin tümü önlendi ve saldırılara karşı saldırı ile cevap verildiği için haberlerimizde gecikmeler yaşandı.

Hukukçularımızın anında el koyup,adli girişimleri hemen başlattığı bu toplu saldırı'nın iç ve dış faillerini,yasal mevzuat sınırları dahilinde ifşa edecek ve adli süreci ısrarla sürdüreceğiz.
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milletimizin iradesi'nin yanında yer alan ve Tüm Terör Örgütleri'nin perde arlkasını korkmadan deşifre eden ongunhaber.com sitemiz artık çok daha hedefli ve güçlü dosya ve belgelerle pozisyon almıştır.
Her Türü Saldırıya Verilecek Birden çok Karşılığımızı Vardır, Şansını Denemek İsteyen Varsa Bekleriz.

BİNLERCE OY KULLANMAYAN KİŞİ VE GEÇERSİZ OYLAR  
Ayrıca; 2017 Referandumu'na katılım oranı'nın % 85'te seyretmesi her iki taraf adına düşündürücü olarak kayıtlara girdi.

ANADOLU AJANSI TARAFINDAN İLAN EDİLEN 2017 REFERANDUM KESİN SONUCU


EN YÜKSEKLER
17-04/16/ekran-alintisi1.PNG
Tüm Bölgeler
Yedi bölgenin sonuçlarını ve oy dağılımını özet olarak gösterir. Bölge                                                                          Sandık             Evet                Hayır