Maden Faciası Sonrası  4 Gözaltı! Maden Faciası Sonrası 4 Gözaltı!
FETÖ ile bağlantısı olduğu ileri sürülen ancak Akşener tarafından her seferinde yalanlanan iddialar MHP'de sabırları taşırdı.






Bahçeli bugün Akşener ve olağanüstü tüzük kurultayı tertip heyetinde bulunan Ayhan Erel ile birlikte bazı isimleri kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevketti. Kulislerde dillendirilen iddialara göre, Akşener'in ipini Cumhurbaşkanı Erdoğan çekti.

15 Temmuz başarısız darbe teşebbüsünün ardından siyasi liderlerle görüşme kapsamında MHP lideri Bahçeli ile de bir araya gelen Erdoğan, burada Akşener aleyhine bazı belgeler de verdi. İddalara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği belgeler arasında Akşener'in hesabına yatırılan büyük miktarda paralar da vardı.
Cumhurbaşkanının verdiği belgeler üzerine Bahçeli uzun zamandır uyumaya bıraktığı Akşener dosyasını güncelleyerek disiplin kuruluna sevketti.
BAŞBAKANDA LİSTE VERDİ
Öte yandan Başbakan Yıldırım'la MHP lideri Bahçeli'nin yaptığı başbaşa yaptığı görüşmede Yıldırım. FETÖ'cüler ile ilgili isim listesi sundu. Yıldırım'ın verdiği isim listesinde MHP bazı eski milletvekilleri, belediye başkan ve yöneticileri ile teşkilattan isimlerin olduğu öğrenilirken, bu sayının 250'yi aştığı öne sürüldü.