Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
MHP'nin Genel Başkanı Olmayı Bir Erk Takıntısı Haline Getirip Geçmişi İle İlgili Her Masum Soruyu Histeri Krizi Tonunda Karşılayan  Meral AKŞENER'e Ongun Haber'in de Eskiden Beridir Sorduğu (Bazı Sorular Hariç) Sorular Peşpeşe Geliyor.



Erk Sarhoşluğunu Akut Travma Formuna Getiren Sayın AKŞENER Hanımefendiye Bu Soruları Soranların Ağzından Tekrarlayalım.


1- “Meral Akşener, 1 Kasım Seçimleri sonrası MHP’ye Genel Başkan olmak için Bahçeli’ye karşı kazan kaldırıp ABD ile ilişkilerini geliştiriyor. Bu kapsamda 21 Ocak 2016’da Türkiye’ye gelen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ve Meral Akşener İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirdi”şeklinde sosyal medyada çıkan haberler doğru mu? Doğru ise Joe Biden ile hangi içerikte görüşmeniz oldu?
2-  MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ve Ülkücü delegeye hakaret eden, Clinton ile yaptığınız toplantıya beraber girdiğiniz HDP’li Ali Serim ile ne derece yakınsınız? Yurt dışı bağlantılarınızı bu kişi üzerinden mi kuruyorsunuz?  Ali Serim’i MHP Genel Merkezine 5 kere niçin getirmiştiniz? Ali Serim’in hakkında çıkan yazılar sonrası, Web sayfasını ve sosyal medya sayfalarını kapatıp gözden kaybolmasını siz mi tavsiye ettiniz?
3- Koç Holding’de uzun yıllar yöneticilik yapan İnan Kıraç ile yakınlığınız nedir? Oğlunuzun düğününde nikâh şahitliğini yapacak kadar size yakın olan İnan Kıraç’ın Bengü Türk Tv’yi satın almak için girişimlerde bulunduğu ne derece doğrudur? 
4- 1 Kasım seçimleri öncesi Sapanca yakınlarında “Abdullah Gül, Bülent Arınç, Abdüllatif Şener” ile yeni bir parti kurmak için toplantı yaptınız mı? Siz inkâr etseniz dahi Cumhuriyet Gazetesi’nin görüştüğü ve böyle toplantının olup olmadığını sorduğu Abdüllatif Şener’in “Böyle bir görüşme olup olmadığıyla ilgili bir yorumda bulunmak istemiyorum” sözünü nasıl değerlendiriyorsunuz?
5- Olağanüstü kongre için imza toplama çalışması yaptığınız günlerde İstanbul’da para baronları olarak bilinen kişiler kimlere para tekliflerinde bulundu?
6-  Sosyal medyada gezen Adana’da DYP’den milletvekili olmak isteyen ve 2.sıraya konulan Nesime Aysel Sabuncu’dan 2 milyon 600 bin Tl rüşvet alıdığı iddiası nedir?
7-  2008 yılında Ergenekon davasının ek klasörlerinde imzaları olan dönemin savcısı Zekeriya Öz ve diğer savcılar Mehmet Ali Pekgüzel, Nihat Taşkın, Fikret Seçen’in ortaya attığı siz ve Abdullah Çatlı arasındaki bir aşk iddiası için o zaman bu ismi geçen savcılarla ilgili avukatınızı arayıp dava süreci başlattınız mı? 
8- Size Abdullah Çatlı ile ilgili bu aşk iddiasında bulunan savcıların, Fetullah Gülen’e biat eden ve şu anda hapiste olan dönemin eski İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ile Terörle Mücadeleden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tufan Ergüder’le davanın ek klasörlerine dayanak oluşturacak delilleri birlikte hazırladıklarını nasıl görmezden geliyorsunuz?
9- Bu minvalde adınızın karıştığı iki aşk iddiasından birinde avukatınızı ararken diğerinde sizi tutan ve bağlayan neydi?
10- 2008 yılında Ergenekon suçlamasıyla yargılanan Oda TV’ye kendinizle ilgili iddialarla alakalı röportaj verirken, 2015’te Ergenekon’la ilgili bir çok hukuksuz yargılanan, ceza alan bir çok insanın kabul ettiği, Fetullah Gülen’e bağlı Samanyolu Televizyonundaki programa neden katıldınız?

11- Latif Erdoğan’ı kendinize iftira atıyor diye suçlarken, sanki kulağınızla duymuş gibi müslümanlıkla bağdaşmayacak bir şekilde ona bunu söyletenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu iftirasına sarılıp da neden “Bundan sonra muhatabım Tayyip Erdoğan’dır” dediniz?
13- Siyaseti ve mensubu olduğunuz partinin çıkarlarını muhatabınızı bile yanlış yerde arayacak kadar kadınlık onurunuzdan üstün mü görüyorsunuz?

 
Sosyal medyada bu ve benzeri birçok sorular cevap aramaktadır.Sayın Dr.(?) Meral Akşener bunlara ne cevap verecek,merak edilmekte...