CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiliz Guardian gazetesi için kaleme aldığı makalede, "adaletsizlik, keyfilik ve ayrımcılığın AK Parti rejimini tanımlayan özellikler haline geldiğini" belirterek, Türkiye'yi İngilizlere şikayet etti.


Üzerinde Yaşadığı Ülkeyi Alman Die Zeit'e ve Amerikan New York Times’e de Şikayet Eden Sayın CHP Genel Başkanı'nın böylesi şikayetler ile ne gibi bir sonuç almak istediği anlaşılamadı.

TÜRKİYE'DE SERT BİR OTORİTER REJİM VARMIŞ!- TEK PARTİ DÖNEMİ ÇOK MU YUMUŞAKTI?
Türkiye'deki yönetimi 'sert bir otoriter rejim' olarak tanımlayan Kılıçdaroğlu, yürüyüşün "yeni bir toplumsal hareket" için başlangıç olmasını umduğunu ifade etti.
Yazı, "Her gün, on binlerce Türk vatandaşı adalet istemek için yürüyor. 15 Haziran'da Ankara'dan başladık ve her gün yaklaşık 20 km yürüyerek İstanbul'a yürüyoruz. Türkiye'de yaşayan herkes için adalet ve hukukun üstünlüğünü talep ediyoruz" sözleriyle başlıyor.
İNGİLİZLERE OHAL ŞİKAYETİ- HAYIRDIR; FETÖ,DHKP-C, PKK SÖZCÜLÜĞÜNE Mİ SOYUNDUNUZ?
Kılıçdaroğlu, geçen yılın Temmuz ayında Türkiye'de bir darbe girişimi yaşandığını, bundan beş gün sonraysa AK Parti'nin OHAL ilan edip ülkeyi kararnamelerle yönetmeye başladığını, doğru düzgün bir neden açıklanmadan 105 bin kamu çalışanının işten atıldığını iddia etti.
Ülkenin Nisan ayındaysa başkanlık referanduma götürülmesinin durumu daha da kötüleştirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Adaletsizlik, keyfilik ve ayrımcılık AK Parti rejimini tanımlayan özellikler haline geldi. Bundan dolayı önce adalet istiyoruz" ifadelerini kullandı.



BU SATIRLAR BİZE BİRDEN LOZAN EZİKLİĞİ VE İSMET İNÖNÜ BEYEFENDİYİ HATIRLATTI YA SİZE?...
10 KASIM 2016 da Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Türkiye'yi Almanlara Şikayet Etmişti,Bizim  Arşiv Unutmaz.
10 KASIMDA GAZİ MUSTAFA KEMAL'E GİDERKEN Mİ KALEME ALDINIZ BU ŞİKAYETİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da yayın yapan Die Zeit'e Türkiye'de yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.
TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ
Türkiye'nin baskı ve tehditlerle yönetildiğini söyleyen CHP Lideri, röportajında 15 Temmuz sürecinden sonra hükümetin karşı bir darbe başlattığını belirtti.
KILIÇDAROĞLU'NUN RESMİNİ KÜÇÜK KULLANDILAR
Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları Die Zeit gazetesinin 7. sayfasında yer bulurken, sayfada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir fotoğrafı kullanıldı. Sayfada, röportajın sahibi olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı ise çok küçük bir şekilde kullanıldı.



EN TAZE ŞİKAYET NEW YORK TİMES GAZTESİ ARACILIĞI İLE AMERİKAN KAMOYUNA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 gündür sürdürdüğü ‘Adalet Yürüyüşü’nü New York Times’e yazdı. Kılıçdaroğlu, “Adaleti sokakta mı arıyorsunuz?’ diye soruyorlar. Bu bir seçim değil ki, zorunluluk” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara’dan başlayan ‘Adalet Yürüyüşü’ 23’üncü gününü geride bıraktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde devam eden yürüyüşte,katılımcılar bugün İstanbul il sınırına giriş yaptı.
Daha önce yürüyüşle ilgili Guardian gazetesine yazan Kılıçdaroğlu bu kez 23 gündür sürdürdüğü yürüyüşü ABD’nin önemli gazetelerinden biri olan New York Times’a yazdı.



Diken’de yer alan habere göre “Türkiye’de adalet için uzun yürüyüş” başlıklı yazısında Kılıçdaroğlu, Türkiye’deki otoriter yönetime karşı yürüdüklerini belirterek, yürüyüşün bir zorunluluğun sonucu olduğunu söyledi.
Sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yazısında şu ifadeleri kullandı:
Adaleti sokakta mı arıyorsunuz?’ diye soruyorlar. Bu bir seçim değil ki, zorunluluk. Eğer demokrasi ve hukukun üstünlüğü askıya alınıyorsa, eğer insanlar görüşlerini rahatça dile getiremiyorsa, eğer milletvekilleri mecliste olacakları yerde hapisteyse, eğer mahkemeler adalet dağıtmaktan acizse, biz de ayağa kalkıp sözlerimizle, bedenlerimizle adalet çağrısı yaparız.
Tüm Türkiye toplumu için yürüdüklerini belirten Kılıçdaroğlu devamla şöyle yazdı:
Bu yüzden barış ve uyum içinde yaşamak isteyen tüm yurttaşlarımızı için yürüyoruz: inançlı olanlar ve olmayanlar için, Türkler ve Kürtler için, Aleviler ve Sünniler için. İnançların, etnik kökenlerin ve hayat tarzlarının ayrımcılık ve cezalandırma nedeni olmadığı bir Türkiye için yürüyoruz. Başların dik, zihinlerin korkusuz olduğu bir Türkiye için yürüyoruz.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşe dönük eleştirilerine de yazısında cevap veren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
OHAL’in kaldırılmasını, demokrasinin yeniden tesis edilmesini istiyoruz. Bağımsız yargının yeniden tesis edilmesini, tutukluların hızlı ve adil bir biçimde yargılanmasını istiyoruz. İhraç edilen on binlerce devlet memuru için yasal mekanizma işletilmeli. Hiç kimse görüşleri, söylediklerini, yazdıkları ya da çizdikleri nedeniyle hapse atılmamalı. Hapisteki tüm gazeteciler ve akademisyenler hemen serbest bırakılmalı.
Bu uzun yürüyüşün her bir kilometresi umutlarımı yeşertti. Türk halkının demokrasiyi geri getireceğinden, adaletin ülkeme geri döneceğinden eminim.




Kılıçdaroğlu’nun, ’Adalet Yürüyüşü’ 2’inci gününde başladı

Kılıçdaroğlu’nun, ’Adalet Yürüyüşü’ 2’inci gününde başladı

Kılıçdaroğlu’nun, ’Adalet Yürüyüşü’ 2’inci gününde başladı

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!

Kılıçdaroğlu’nun, ’Adalet Yürüyüşü’ 2’inci gününde başladı

Kılıçdaroğlu’nun, ’Adalet Yürüyüşü’ 2’inci gününde başladı