CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Salı günü partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan çirkin iftiralarda bulunmuş, bazı dekontlar göstererek bunları yurt dışına çıkartılan paraların belgesi olarak sunmuştu.



Adı geçen iş adamlarının Avukatının "Sahte" dediği o belgelerin kaynağı Kılıçdaroğlu "Vatansever bürokratlar" olarak açıklanmıştı. Kılıçdaroğlu kaynağı için ısrarla 'FETÖ'cüler değil' dese de bugün gelen bir iddia Ankara gündemine bomba gibi düştü. Gazeteci Latif Şimşek, Almanya bağlantılı güvenilir bir kaynaktan bu "Vatansever bürokratların" kim olduğuna dair bilgi aldığını yazdı.

ÇOK MERKEZLİ BİR KOMPLO VAR; ABD'DE HAZIRLANDI, ALMANYA'YA GÖNDERİLDİ
Şimşek'e bilgiyi veren kaynağa göre; "Sahte belgeler ABD'de hazırlandı. Ve FETÖ'cüler tarafından Alman bir siyasetçi aracılığı ile CHP'ye iletildi"
Latif Şimşek Beyaz Gazete'de yer alan köşe yazısında şu ifadelere yer verdi;
"Beni arayan şahıs, bu dekontların ABD'de hazırlanıp, Almanya'ya gönderildiğini ve Almanya'da, Alman asıllı bir siyasetçi tarafından CHP'lilere verildiğini söyledi. Kendisinin, FETÖ yapısı içinde olduğunu, uzunca bir süredir bunların gerçek yüzünü gördüğünü, yurt dışında Türkiye düşmanları ile işbirliklerine tanık olduktan sonra bu yapıdan nefret ettiğini, ancak güvenliği nedeniyle de bunlardan kopamadığını aktardı.

CHP KORKUYORMU NE? DEKONTLARIN ÜSTÜNDE OYNAMA YAPILDI
Peki Kılıçdaroğlu'nun sunduğu dekontlar sahte miydi?“Dekontların sahte olup olmadığını bilmiyorum. Ama üzerinde oynandığını, isim, tarih gibi, bazı değişiklikler yapıldıktan sonra CHP'ye verildiğine ilişkin birtakım duyumlar aldım.”

FETÖ'CÜLER ALMAN SİYASETÇİ KANALIYLA VERDİLER
Peki FETÖelemanları niye doğrudan kendileri vermediler de Alman asıllı bir siyasetçi kanalıyla verdiler bunları? “Buradaki FETÖCÜLER, kendilerinin Türk istihbaratı tarafından takip edildiğini düşünüyor. Bu nedenle CHP'lilerle buluşmak, görüşmek istememiş olabilirler. Belgelerin FETÖ tarafından verilmiş olmasının ortaya çıkması etki gücünü düşürebilir diye düşünmüş olabilirler.”

SADECE FETÖ DEĞİL ÇOK MERKEZLİ BİR İŞBİRLİĞİ OLDUĞUNA EMİNİZ
Sayın Latif ŞİMŞEK'e katılmkla birlikte bu komplo'nun çok yönlü ve çok merkezli hazırlandığı kanaatine sahibiz,haber ve bilgi arşivlerimizde bu şüphemizi haklı çıkaracak kanıtlar da mevcut.

ALMAN SOL PARTİ MİLLETVEKİLİ SEVİM DAĞDELEN İSMİNİ ÖNEMLİ BİR YERE NOT ALIN... (İTHAMDA BULUNMUYORUZ)
Hakkında bir çok belgeli bilgilere sahip olduğumuz Alman Sol Parti Milletvekili Sevim DAĞDELEN'in ilginç bağlantılarını ve CHP'nin Haber Merkezi gibi görev yaptığını uzun süredir gözlemliyoruz, bu konuda sadece ONGUN HABER değil başka haber merkezleri ve Gazeteciler de bizimle aynı düşüncelere sahipler. 

"SEVİM DAĞDELEN, CHP’NİN AVRUPA HABER MERKEZİ | BİNNUR GÜNAY DEŞİFRE"
HABER LİNKİ:
www.ulkepostasi.com/siyaset/sevim-dagdelen-chpnin-avrupa-haber-merkezi-binnur-gunay-desifre-17491.html ) - (Bu haber 20 Kasım 2016 - 0:18 'de eklendi)
Binnur GÜNAY'ın Haber ve Deşifre Yazısını Olduğu Gibi Yayınlıyoruz.
Almanya’da sol parti milletvekillerinden, Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya’ya gelip miting yapmaması için lobi faaliyeti yürüten, Pkk’nın Avrupa ayağında oldukça faal çalışan, PJAK’a akıl ve eleman temin eden bir Türkiye düşmanı…

Sevim Dağdelen…

Almanya’da sol parti milletvekillerinden, Recep Tayyip Erdoğan‘ın Almanya’ya gelip miting yapmaması için lobi faaliyeti yürüten, Pkk’nın Avrupa ayağında oldukça faal çalışan, PJAK‘a akıl ve eleman temin eden bir Türkiye düşmanı.
CHP kurmaylarıyla yakından ilgilenen ve Alman BND’sine gerekli bilgileri aktaran aktörlerden..
Kemal Kılıçdaroğlu’nun en iyi dostlarından…
Sezgin Tanrıkulu’nun yol arkadaşı…
Selin Sayek Böke’ye yol ve yöntem öğreten rehber…
Almanya’da ki sol grupların DHKP-C, TKP-ML‘nin danışmanlarından…
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a danışmanlık yapan teorisyenlerden…
Dikkat ettiniz mi bilmem ama ben takip ediyorum.
Alman federal meclisinde gündeme ne taşınırsa Türkiye aleyhine, hemen Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi uçuran yol ve yöntemi sufle eden bir aktör Dağdelen..
Daha geçtiğimiz günlerdeki konuşmasında Alman BND’sinin Türkiye’ye dair raporlarının sızdırılmasında parmağı olduğu biliniyor.
Hem de kime dersiniz?
Kemal Kılıçdaroğlu’na!
Alman BND’sinin elindeki bilgiler neydi?
Türkiye’nin terör örgütlerine yardım ve yataklık yaptığına dair sözde belgeler bulgular(!)
Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm terör öğütlerini desteklediği bilgisini(!) Kemal Kılıçdaroğlu’na uçuran aktör..
Kemal Kılıçdaroğlu raporu alır almaz meclis kürsüsünden Ak partinin terör örgütlerini desteklediğini, yardım ve yataklık yaptığını belirten hezeyanını dillendirdi.
Dağdelen, CHP’nin Avrupa haber merkezi durumunda.
Hatta CHP kurmaylarının kılavuzu rolünde.
Dağdelen‘in en yakın dostları arasında Can Dündar, Enis Berberoğlu, Zekeriya Öz ve Akın İpek‘in bulunması sizce hayra alamet mi?

Binnur Günay / ulkepostasi.com  (Binnur GÜNAY - Ülke Postasi Haber Sitesi Yazarı: İlk ve ortaöğrenimini Bursa'da tamamlayan yazar, İstanbul Ünıversite'si Tarih bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir. Eğitim sektöründe çeşitli kademelerde yöneticilik ve halkla ilişkiler uzmanlığı görevlerde bulunmuş algı uzmanlığı sahasında faaliyetlerine devam etmektedir.)

ONGUN HABER OLARAK ALMAN SOL PARTİ MİLLETVEKİLİ SEVİM DAĞDELEN İLE İLGİLİ BAZI RESİMLERİ YAYINLAMAYI UYGUN BULDUK...






Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
 
 











CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN VERDİĞİ FOTOKOPİ BELGELERDEN BİRİ (CHP FOTOKOPİ BELGELER'İN GEÇERLİ OLMAYACAĞINDAN VE ALEYHLERİNDE AĞIR CEZALAR GELECEĞİNDEN KOKUYOR VE BU YÜZDEN SAVCILIKLARA BELGLERİ TESLİM EDEMİYOR OLABİLİRMİ?)
CHP BİLGİ VE BELGE KAYNAĞINDAN NE KADAR EMİN ACABA?




ONGUN HABER OLARAK SEVİM DAĞDELEN DAHİL HİÇ KİMSEYE BİR İTHAMDA BULUNMUYORUZ,BELGE SAĞLAYAN-BELGE SAKLAYAN-BELGE SALLATAN ÜÇLÜSÜNÜ BAĞIMSIZ YARGI DEŞİFRE EDECEKTİR.