Referandum öncesi milliyetçi oylara gözünü diken Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ ile bir araya geldi.




Referandum kampanyası sırasında; HDP'den uzak duracaklarını ve milliyetçi tabana yöneleceklerini belirleyen CHP Lideri, MHP'den ihraç
edilen Ümit Özdağ'ı kabul etti.

KANITLARI PAYLAŞTIM
40 dakika süren görüşmeye ilişkin Ümit Özdağ, "Bazı çevrelerin referandum sürecini iç çatışma süreci olarak kurgulamak istediğine dair kanıtları paylaştım." dediği ifade ediliyor. 
MYK TOPLATISINDA CEVAP VERMEMİŞTİ 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün 3 saati aşan MYK toplantısında bazı kurmaylarından gelen Meral Akşener ve Ümit Özdağ gibi isimlerle temas etme önerilerine yanıt vermediği ifade edilmişti. Kılıçdaroğlu’nun özellikle MHP tabanına yönelik çalışmalar yürütülmesini talep ettiği ifade edildi. Bu çerçevede il ve ilçe örgütlerine eski yöneticiler ve kanaat önderleriyle temas edilmesi çağrısı yapıldığı belirtiliyor.

BABANIZ RAHMETLİ MUZAFFER ÖZDAĞ'I DİYAR DİYAR SÜRGÜN EDEN CHP'YE BU KADAR MI YAKINDINIZ ÜMİT HOCA?

TBMM Başkanlık seçiminin dördüncü turunda AKP'li İsmet Yılmaz'ın seçilmesinden MHP'yi sorumlu tutan CHP'ye, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ yanıt verdi.

MHP'li Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "MHP, CHP'den İhsanoğlu'na destek istiyor. CHP vermiyor. CHP, MHP'den Baykal için destek istiyor. MHP destek vermeyince AKP’yi desteklemiş oluyor. CHP neden Cumhurbaşkanlığı için desteklediği İhsanoğlu'nu desteklemiyor da Erdoğan ile görüşerek adaylık açıklayan Baykal'ı destekliyor?" diye sordu.
"CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERDİĞİ İHSANOĞLU'NU NEDEN TBMM BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DESTEKLEMEMİŞTİR?"
Ümit Özdağ, twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP'yi eleştiren şu ifadelere yer verdi: "MHP'nin CHP'den destek istemesi gayrimeşru/önemsiz, CHP'nin MHP'den destek istemesi önemli ve meşru mudur? Cumhurbaşkanlığı için yeterli gördüğü aday olan İhsanoğlu'nu CHP neden TBMM Başkanlığı seçiminde desteklememiştir? MHP'ye İhsanoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı için CHP önermişti. Şimdi MHP, İhsanoğlu'na TBMM başkanlığı için destek istedi ancak alamadı. MHP'ye elinde olmayan başbakanlığı öneren CHP elinde olan TBMM başkanlığı desteğini vermedi. 3. turda CHP İhsanoğlu'nu destekleseydi."

Maden Faciası Sonrası  4 Gözaltı! Maden Faciası Sonrası 4 Gözaltı!


TELEVİZYONLARDA YÜKSEK SESLE TARTIŞTIĞI BELGELERİ İLE ŞAH-MAT ETTİĞİ TERÖRİST GURUPLARA EV SAHİPLİĞİ YAPAN HAYIR'CI KANAT İLE YANYANA GELMEK NASIL BİR DUYGU? ÜMİT HOCA BUNU KALDIRABİLİYORMU ACABA? PKK-DHKP-C-KP-TİKKO GİBİ ÖRGÜTLERLE AYNI YERDE OLMAK NASIL ÜMİT HOCA?

KAYNAK: www.firatnews.com/guncel/altun-anayasaya-kesinlikle-hayir-oyu-verilmeli

Terör örgütü PKK’dan referanduma “hayır” çağrısı

ÜMİT HOCAYA GEÇMİŞİNDEN VE HAKKINDA OLUŞAN BELGELERDEN BİR KAÇ ÖRNEK VERELİM,HANGİ ÜMİT HOCAYA İNANACAĞIMIZI BİZ KARIŞTIRDIK,GALİBA BİR ÜMİT VAR ÜMİTTE,ÜMİTTEN İÇERİ...


ABD’nin sızıntı belgeleri Wikileaks’te MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ için çarpıcı yorumlar yapılmıştı.
18 Ağustos 2005 tarihli ABD’nin Ankara Büyükelçisi Siyasi Müsteşarı John Kunstadtler’in kaleme aldığı “Ultra-Milliyetçi MHP’de Homurtular” başlıklı yazıda çarpıcı yorumlar yer alıyor.
Haydut Kılıklı Milliyetçi Entelektüel!
Yayınlanan belgelerde Özdağ için "Dr. Ümit Özdağ haydut kılıklı bir milliyetçi entelektüel, dış politika teorisyeni ve genel başkan olup, Bahçeli'nin yerine geçmek isteyenlerden biri. Özdağ, siyasi etkinliklere daha fazla zaman ayırabilmek için kısa bir süre önce Avrasya Stratejik Araştırma Merkezi'nin (ASAM) başkanlığını bıraktı: Özdağ, siyasi müsteşarlara son bir yıl içinde ülkenin çeşitli yerlerinde yüzden fazla konuşma yaptığını söyledi.” Yorumları yapılmış. 
“Beli Tabancalı Geziyor”
 Belgelerin devamında, “Beli tabancalı gezen Özdağ akıllı birisi; ama sıkı bir düşünür değil ve kendisini komplo teorilerine kaptırıveriyor. Ciddi ve kurnaz, cazibeden ve karizmadan ise büsbütün yoksun bir adam.” Yorumları yapıldı. 
Etnik İç Savaşta Türk Milliyetçilerinin Liderliğine Hazırlanıyor!
“Özdağ, Türk milliyetçiliğinin yenilenmesi çağrısı yapan bir kitap yazdı ama 100 sayfalık bu ince cılız eser, politika belirlemek açısından hafif kalıyor. Türkiye'nin müreffeh ve güçlü bir ülke olmasını istiyor ve bunun için Türkiye'nin küreselleşmeyi kucaklaması gerektiğini biliyor ama bu yönde nasıl ilerlenmesi gerektiğinden emin değil." Yorumları Özdağ için yapılan diğer değerlendirmeler. Fakat en çarpıcı yorum metnin son kısmında geliyor: “Ümit Özdağ, olası bir etnik iç savaşta Türk Milliyetçilerinin liderliğini yapmaya hazırlanıyor.”





Kaynak:
wikileaks.org/plusd/cables/03ANKARA1513_a.html
wikileaks.org/plusd/cables/05ANKARA4857_a.html

25 Mart 2016 Cuma 11:51
  
Ümit Özdağ'dan Hacettepe değerlendirmesi
Özdağ, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Hacettepe Üniversitesinde önceki gün yaşanan öğrenci olayına değindi.
.'
KAYNAK: beyazgazete.com/haber/2016/3/25/umit-ozdag-dan-hacettepe-degerlendirmesi-3189297.html



Üniversitelerde önümüzdeki günlerde de benzer olayların olabileceğini ve bunları engelleme konusundaki sorumluluğun öncelikle rektörlere düştüğünü ifade eden Özdağ, 'Üniversitelerde öğrenci çatışması yaşanmıyor, PKK'lı terörist çetelerin öğrencilere saldırıları yaşanıyor.' diye konuştu.



Özdağ, terör örgütleriyle ilişkili akademisyenlere ceza öngören yasa tasarısına ilişkin görüşünün sorulması üzerine, 'Üniversiteler, terör örgütü  yandaşlarının ve sempatizanlarının, Türkiye Cumhuriyet  Devletine ve Türk milletine düşmanlık yapacakları yerler olarak muhafaza edilemez. Bir terör örgütüne sempati duymak ve desteklemek de bilim veya bilimsellik iddiasıyla üstü örtülebilecek bir durum değildir.' dedi.

ARŞİV BELGELERİMİZDEN MİNİK HATIRLATMALAR YAPALIM
 
ÜMİT ÖZDAĞ İSRAİL ve WASHİNGTON İLİŞKİLERİ..!  
ÜMİT ÖZDAĞ'IN BAŞINDA OLDUĞU ASAM'I KİMLER FİNANSE ETTİ..?



DATE: 2003-03-11 05:11:00

 

REFERENCE: 03ANKARA1513
ORIGIN: Embassy Ankara
CLASSIFICATION: CONFIDENTIAL