Türk Polisi ve Murat Çetiner Amirimizle Gurur Duyuyoruz.





Şırnak Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, Silopi ilçesinde kendisine tokat atan bdp İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'den mahkeme yolu ile aldığı 36 bin 720 lira tazminatın ilk taksiti ile Şırnak'lı öğrencilere hediyeler alıp nakdi yardımında bulundu.

ÇOCUKLARA PARA DAĞITTI

Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!

14 taksit halinde bdp'li Tuncel'den tazminat kazanan Güvenlik Şube müdürü Çetiner, aldığı ilk taksiti Toplum Destekli Polislik müdürlüğüyle İstiklal ilkokulunda eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler aldı ve zarflar içerisinde çocuklara para yardımında bulundu.

GÖREV SÜRESİ BİTTİ AMA HALA ŞIRNAK'TA

Şark görevinin 2 yıl olmasına rağmen 4 yıldır Şırnak'ta halen görev yapan Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, aldığı tazminat paralarını eğitime harcayacağını söyledi.

DAHA ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ

Şırnak'ın eğitim ile anılmasını istediğini söyleyen Çetiner, "Maalesef tatsız bir olay yaşadık, olmaması gereken bir olaydı. Fakat biliyorsunuz ülkemiz bir hukuk devleti. Bizde konuyu yargıya taşıdık ve yargı bu konuyla ilgili bir karar verdi. Tazminat davası açmıştık, kazandık. Daha önce ifade ettiğim gibi bugün bu tazminatı özellikle şehitlerimizin çocukları ve yine desteğe muhtaç Şırnak'lı çocuklarımızın eğitimine kullanıyoruz. Şırnak'ın eğitim ve güzellikleriyle anılmasını istiyoruz "dedi.

Şırnak Emniyet Müdür Yardımcı Zeki Güven ise, Toplum Destekli Polislik şubesi olarak eğitime destek faaliyetlerinin devam ettiğini ve bu çerçevede ihtiyaç sahiplerini okul müdürleri ve öğretmenler ile görüşerek tespit ettiklerini söyledi. Emniyet Müdür Yardımcısı Güven, "Yine bir şube müdürümüz geçtiğimiz yıl almış olduğu tazminatı Şırnak'lı öğrencilerin eğitimine harcayacağı şeklinde bir şeyi olmuştu. Bugün yine bu kapsamda müdürümüz buraya geldi ve bu vaad ettiği konuyu gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz"dedi.