‘Küflü Çikolata’ Olayında Son Gelişmeler ‘Küflü Çikolata’ Olayında Son Gelişmeler

İsrail'in Gazze'ye kara harekatının başlamasıyla birlikte en sert tepki, Güney Amerika’da sosyalist devlet başkanlarının iktidar olduğu Venezuela ve Şili’den geldi.



DELİKANLI DEVRİMCİLER


İsrail’in Gazze’ye günlerdir süren hava saldırıları ardından, dün gece Gazze’ye kara harekatı başladı. Dünya devletlerinden İsrail’e tepki yağarken, en sert tepki iki Güney Amerika ülkesinden geldi. Venezüella, İsrail Büyükelçisini sınır dışı etti, Şili ise İsrail ile bütün ticari ilişkilerini kestiğini duyurdu.

MİLLET LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYOR SAYIN BAŞBAKAN İSRAİL BÜYÜKELÇİSİNİ SINIRDIŞI EDİN KAPATIN ŞER MERKEZLERİNİ

Türkiye Kamuoyu,İnsanlığın Yüzkarası,hala devlet olamamış ve asla da  olamayacak,terörist israil örgütüne karşı artık somut hareketler bekliyor,Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve vatandaşları yakında Cumhurbaşkanı olmaya hazırlanan Sayın Başbakandan şu an,Mahatma Gandhi Caddesi, No 85 Gaziosmanpaşa/Ankara adresinde bulunan israil Büyükelçilik binası ve Büyükdere Caddesi, Yapı Kredi Plaza, C Blok, 7.  Kat, 4. Levent / İSTANBUL adresindeki israil konsolosluğunu kapatıp,terörist israil'in Büyükelçisi ve Konsolosunu 'Persona Non Grata' yani istenmeyen adam ilan ederek,tüm personelleri ile birlikte valizlerini ellerine tutuşturup, sınırdışı etmesini beklemekte.

ONGUNHABER.COM OLARAK ÇAĞRIMIZ VE GÖNÜLDEN ARZUMUZ ATIN BU BEBEK KATİLİ KÖPEKLERİ MÜSLÜMAN MEMLEKETİMİZDEN SAYIN BAŞBAKANIM...

DELİKANLI DEVRİMCİLERİ TEBRİK EDERİZ