Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
İlluminati 3.Dünya Savaşını 15 Ağustos 1871 Yılında Planlamıştı.,Diğer İkisinde de Olduğu  Gibi 3.Dünya Savaşı Dalga Dalga Geliyor,Vazifemiz Uyarmak.





Ongun Haber Olarak Tarihi Uyarımızı Yapıyoruz Lütfen Dikkatle Okuyun, Çünkü Başımıza Gelecek Olanları Önceden Yazarak Haber Veriyoruz...


İNANMAYANLAR YADA ALAY ETMEYE NİYETLENENLER NERDEN NEREYE VE NASIL GELDİĞİMİZE BİR BAKSIN, NEREYE GİDİYORUZ SORUSUNUN CEVABINI NET GÖREBİLİRLER.

Ünlü Hür mason Albert Pike, 1871 yılında Giuseppe Mazzini’ye yazdığı mektupta İlluminati’nin 3. Dünya Savaşı planına dikkat çekiyordu.

Mektup Londra’daki British Museum’da 1977 yılına kadar sergilendi ancak daha sonra sonra sebebi açıklanmayarak bilinmeyen bir yere saklandı.

Giuseppe Mazzini 1800’lerin ortasındaki İtalyan devrimine liderlik yapmış aynı zamanda İlluminatinin yöneticilerindendi.

Albert Pike ise 33. dereceden bir mason... Mektupta yer alan bilgiler 3 dünya savaşının farklı nesiller için nasıl kurgulandığını anlatan türden...

İşte müzede sergilendikten sonra gizemli bir şekilde ortadan kaybolan(!) mektupta yer alan ifadeler;

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI : Mektupta yer alan ifadelere göre; Birinci Dünya Savaşı’nın amacı İlluminati’ye Rus Çarını devirip ateist komünizmin kalesi olan bir Rusya inşa etmesine izin vermektir. İlluminati’nin ajanları İngiliz ve Almanları da kışkırtmalıdır. Savaşın sonunda komünizm inşa edilecek ve diğer devletlerin yıkılımasıyla dinlerin zayıflamasında rol oynayacaktır.

İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI : İkinci dünya savaşında Faşist ve Siyonistler arasındaki farklılıklar istismar edilmelidir. Bu savaş Faşizmin son bulup Siyonizmin güçlenmesiyle sonuçlanmalı ve Filistin topraklarında İsrail devleti kurulmalıdır. Ayrıca komünizm Hristiyan alemiyle denge sağlayacak şekilde güçlendirilmelidir.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI : Mektupta 3. Dünya Savaşının ise Müslümanlar ve Siyonistler arasında çıkacağı yazıyor.. Savaşın sonunda yahudiler ve müslümanların birbirini yok etmesi planlanıyor...Bu arada mektupta diğer uluslarında fiziki, ahlaki, ruhsal ve ekonomik yıkımlara sürükleneceği belirtiliyor.

İŞTE GİZEMLİ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KALDIRILAN AMA 6 YILLIK DERİN ÇALIŞMAMIZ SONUNDA BİZDE BİR KOPYASI BULUNAN MEKTUP