Türkiye'nin terörle mücadelesini “katliam", diye niteleyen bildiriye imza atanlardan birisinin de eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ın kızı New York Üniversitesi'nde Yrd. Doç. Dr. Olarak görev yapan Aslı Iğsız olduğu ortaya çıktı.


Aslı Iğsız'ın, Millet Hakimiyetine Kumpas Kuran Ergenekon ve İnternet Andıcı davası nedeniyle hapis yatan babasının  üst komutan olması sebebiyle teröre destek anlamı taşıyan bildiriye imza atması tepki çekti.

BU ÖRNEK İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK

Dhkp-c-Mlk-p ve Benzeri Terör Örgütleri Bünyesinde aktif militan olup Babası'nın komutasında (!) görev yapan askere kurşun atan  yahut, adliyelerde hakimlik ve savcılık görevlerini yaparken,teröriste karşı geldiği için, mağdur duruma düşürülen vatan sever insanlara algı operasyonları tezgahlayıp, yüzkızartıcı suçları da üzerine yükleyerek, hayatını defalarca cehenneme çevirecek cezalar veren bir kısım paşa kızından sonra Akademisyen paşa kızlarının da ihanete ortak olması, vatandaş nezdinde babasının komuta ettiği askere kurşun sıkan bir teröristten ne farkı var düşüncesini meydana getirdi.
Durumun farkında olan vatandaş Jüristokratik İhanetten Sonra Sözde Aydın İhaneti Nereye Kadar Gidecek Diye Soruyor...

ASLI IĞSIZ KİMDİR?



Aşağıda Linkini vereceğimiz Aslı Iğsız Bir Akademisyen

  LİNK :
 www.nyu.edu/about/leadership-university-administration/office-of-the-president/office-of-the-provost/redirect/faculty/new-faculty/new-faculty-2012-2013/arts-science.html


Aslı Iğsız, Ortadoğu ve İslam Araştırmaları Yardımcı Doçent olduğunu. Iğsız, Boğaziçi Üniversitesi'nden lisans, Türkiye (1993) kazandı. Hacettepe Üniversitesi Fransız Edebiyatı yüksek lisans, Türkiye (1996) kazandı; Michigan Üniversitesi Yakın Doğu Çalışmaları alanında yüksek lisans, Ann Arbor (2000); ve doktora Michigan Üniversitesi'nden (2007) Karşılaştırmalı Edebiyat.

Iğsız, araştırma alanları çok disiplinli ve esas olarak on dokuzuncu ve yirminci yüzyıl Osmanlı ve Türk bağlamlarda odaklanmak ve sorunların geniş bir yelpazede ele almaktadır. Onun şimdiki kitap projesi, İnsan Harabeleri: Çokkültürlülük ve Çağdaş Türkiye'de Türk-Yunan Bellek Bölgeleridinamiği, multidisipliner bir yaklaşım üstlenir ve özel bir odaklanma ile kültürel bellek ve temsil ve 1980 sonrası askeri darbe dönemi Türkiye'de "çok kültürlülük" politikasını, araştırıyor Greko-Türkçe üzerindeki mirasını ve kültürünü paylaştı "azınlık".

Daha önce, Iğsız, Arizona, Tucson, Üniversitesi'nden Yardımcı Doçent olarak ve Simon Fraser Üniversitesi'nde Misafir Yardımcı Doçent, Kanada gibi görev yaptı. O görüşmeleri davet etti ve yayınlanan ve forumlarda geniş bir yelpazede çalışmalarını takdim verdi. Arizona Yaratıcı Sorgulama-Beşeri Center Center: O da Vaclav Havel Tez Ödülü, Türkiye'deki Amerikan Araştırma Enstitüsü ve izdiham dahil olmak üzere birçok hibe ve ödül aldı. O da Brown Üniversitesi Uluslararası Beşeri Bilimler doktora sonrası bursu (Akdeniz Çalışmaları) ve "Avrupa ve Ortadoğu" Wissenschaftskolleg de, Berlin Hür Üniversitesi'nde doktora sonrası araştırma bursu ile ödüllendirildi.

 BİR BAŞKA AÇIDAN ASLI IĞSIZ

Aşaıda Yine Link Vereceğimiz Siteye Aslı IĞSIZ Farklı Bir Açıdan Ele Alınmış. Bu Açıdan da Bilgilenmenin Bir Çok Konuda  Faydası Olacağı Düşünülmekte...

LİNK : 
www.arastiralim.net/ilk/generallerin-yahudi-damatlari.html

Generallerin Yahudi Damatları

Bazı üst düzey komutanların, Ağlama Duvarı’ndaki görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından şimdi de Birinci Ordu Komutanı Org. Hasan Iğsız, emekli Orgeneral Çetin Doğan ve Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in damatlarının Yahudi olduğu anlaşıldı.

IĞSIZ PAŞANIN DAMADI EDUARDO MATOS MARTİN

Genelkurmay İkinci Başkanı olduğu dönemde TSK’nın milyon dolarlık askeri helikopteri ile Artvin Karagöl’e pikniğe gittiği belirlenen ve bu skandalın hesabını vermeyen Birinci Ordu Komutanı Org. Hasan Iğsız’ın tek kızı olan Zehra Aslı’nın bir İspanya Yahudisiyle evli olduğu tespit edildi. Tek oğlu Hüseyin Hakan’ın bekar olduğu anlaşılan Org. Hasan Iğsız’ın kızı Zehra Aslı, Eduardo isimli bir Yahudi ile evli. Evlendikten sonra Matos Martin soy ismini alan Zehra Aslı’nın kocası İspanya uyruklu ve Yahudi asıllı Eduardo Matos Martin. 1972 Cacares doğumlu Eduardo Matos Martin, İspanya Yahudilerinden Adolfa Matos Martin’in oğlu.

Org. Hasan Iğsız

 

BALYOZ ZANLISI PAŞANIN DAMADI DANİ RODRİK

Biri erkek iki çocuğu olan Balyoz Darbe Planı sanığı emekli Org. Çetin Doğan’ın kızı Pınar da bir Yahudi ile evli… Pınar Doğan evlendikten sonra Rodrik soy ismini almış. Kimliğinin din hanesinde Yahudi yazan Dani Rodrik ile evli olan Çetin Doğan’ın kızı Pınar Doğan Rodrik Amerika’da yaşıyor. Karı-koca, Harvard Üniversitesi’nde çalışıyor. Çetin Doğan’ın kızı Pınar ile Yahudi damadı Dani’nin 2007 yılında dünyaya getirdikleri ve Deniz adını verdikleri çocuklarının nüfus cüzdanının din hanesine “Yahudi” yazılmış. E. Org. Çetin Doğan’ın damadı Dani’nin babası Hayati Vitali Rodrik ve annesi Karmela Raşel, Yahudi kökenli Türk vatandaşı. Scrikss kalemlerinin sahibi olan şirketin varislerinden. Çetin Doğan’ın oğlu Barış Doğan’ın eşi Fatma Gülden Mesara Doğan ise İstanbul Özel Üsküdar Amerikan Lisesi mezunu. Söz konusu kolejin bağlı olduğu Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), MİT raporlarında misyonerlik yaptığı gerekçesiyle raporlanmıştı.

Çetin Doğan

GÜRDENİZ, DÜNÜRLERİ İLE GURUR DUYUYORMUŞ

Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in damadı da yahudi dinine mensup. Çeşitli ortamlarda dünürü olduğu Suntay ailesinin Eşkenaz (Alman Yahudisi) olması ile gurur duyduğunu ifade ettiği belirtilen Ramazan Cem Gürdeniz’in kızı Ülkem Gürdeniz Suntay, Mesut Can Suntay ile evli. Mesut Can Suntay’ın annesi İvna Suntay ise Hıristiyan-Ermeni kökenli. Ayrıca Mesut Can Suntay Özel Terakki Vakfı Okulları’ndan mezun.

Köpeğinin Bakımı İçin Özel Asker Ayarlayan Cem Gürdeniz

BÜYÜKANIT’IN DAMADI İLE İLGİLİ İDDİALAR

Diğer taraftan tek kız çocuğu olan emekli Org. Yaşar Büyükanıt’ın da Musevi kökenli bir aile ile dünür olduğu belirtiliyor. Yaşar Büyükanıt’ın tek çocuğu olan Fikriye Bengü, Ercan Caymaz ile evli. Büyükanıt’ın dünürü Sevim Caymaz’ın annesi, 1321 (Rumi) İstanbul doğumlu, Merkado-Ester kızı, 315048656.. TC kimlik numaralı.
İddiaya göre; Sara (Melahat) Özcan, önce İstanbul Beşiktaş Ortaköy nüfusu kütüğündeki isim (Sara’yı Melahat yapmış) ve din (Musevi) bilgilerini değiştirmiş. Sonra bu kütüğü Üsküdar Tabaklar nüfusuna naklettirmiş. Konuyla ilgili aradığımız Ercan Caymaz, sorularımızı cevaplamaktan kaçındı.

Yaşar Büyükanıt

FARKLI DİNDEKİLER GERİ HİZMETTE

Bilindiği gibi TSK’da askerlik yapanlardan farklı inançta olanlar, geri hizmette görevlendiriliyorlar. Diğer taraftan; yakın tarihe kadar Türk subaylarının, yabancı ülke vatandaşlarıyla evlenmeleri de yasaktı.

Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız’ın kızı Zehra Aslı İspanya Yahudilerinden biri ile evli. Evlendikten sonra Matos Martin soy ismini alan Zehra Aslı’nın kocası İspanya uyruklu ve Yahudi asıllı Eduardo Matos Martin.

Balyoz Darbe Planı sanığı emekli Org. Çetin Doğan’ın kızı Pınar da kimliğinin din hanesinde Yahudi yazan Dani Rodrik ile evli. Çetin Doğan’ın kızı Pınar Doğan Rodrik Amerika’da yaşıyor. Karı-koca, Harvard Üniversitesi’nde çalışıyor.

Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in kızı Ülkem Gürdeniz Suntay, Mesut Can Suntay ile evli. Mesut Can Suntay’ın annesi İvna Suntay ise Hıristiyan-Ermeni kökenli.

(Kemal Gümüş, Vakit, 06-2010)

Tags: 


 

Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi