İran'da Art Arda Terör Saldırıları İran'da Art Arda Terör Saldırıları

Fethullah Gülen Hareketi'nin öncülük ettiği yeni merkez sağ parti HAKKA HİZMET PARTİSİ adını taşıyacak. Partinin genel başkanlığını ise Prof. Dr. Abdurrahim Karslı yapacak.



Milletimizin Sesi Hareketi olarak yeniden gündem olıuşturmaya çalışılan derleme toplama ajanlar ve sinsi bazı cemaatlerin el altı hareketi artık parti oluyor.
Fethullah Gülen Örgütü
,içinde AKP'den istifa eden sekiz vekilin de olduğu yeni bir partinin temellerini atıyor. Gerçek Gündem'in geçen hafta duyurduğu oluşuma ilişkin çalışmalar hızlandı. Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'ün aktif olarak görev aldığı yeni partinin oluşumuna ilişkin son çalışmalar da gözden geçirildi.

www.ongunhaber.com 'un edindiği bilgiye göre,Gülen Örgütü,HAKKA HİZMET PARTİSİ adını verecekleri yeni partinin seçimlere girebilmesi için Genç Parti'nin yöneticileriyle temas kurdu. Genç Parti'nin isim hakkını alıp seçimlere girebilmeyi tasarlayan Gülenciler, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı'na başvuracak. Evraklar tamamlandığı takdirde, partinin kurucu genel başkanlığını ise Hâlen Milletimizin Sesi Hareketi Yöneticisi Prof. Dr. Abdurrahim Karslı üstlenecek. Hukukçu olan Karslı, cemaat çevrelerinde tanınan bir isim.
Prof.Dr.Abdurrahim KARSLI önceden  belirttiğimiz BozŞakird yada Hizmetin Ülkücüleri olarak kavramlaştırdığımız şahıslara yoğun bir şekilde maddi yardım yapan sözde ülkücüler ile örgüt arasında köprü durumunda olan bir isim,BozŞakirdlerin haber sitesi HABER ERK SİTESİ
www.habererk.com ve Ülkücülüğü kendinden menkul YENİÇAĞ GAZETESİ www.yenicaggazetesi.com.tr/
çevrelerince tanınan,övgü ile bahsedilen,haber ve proğramlara,köşe yazılarına taşınıp,sıksık reklam edilen bir hukuk adamıdır.
İŞTE İSPATI
Bozşakirdlerin Haber Sitesi HABER ERK'in Arşivine ait Aşağıdaki link'e Tıklayın iddiamızın en basit ispatını göreceksiniz.
www.habererk.com/arsiv//ara?s=abdurrahim&page=1


KILIÇDAROĞLU’NUN DANIŞMANI DA ÖN SAFTA

Gürsel Tekin kanalıyla Kılıçdaroğlu’na DANIŞMAN olarak önerilen ve yıllardır bu görevini sürdüren SÜLEYMAN SERİN’in de söz konusu yeni partinin üst düzey yöneticisi olduğu dile getiriliyor.

İstanbul Çamlıca'daki bir villada buluşarak çalışmaları gözden geçiren partinin yönetiminde, Süleymancılar'ın da yer alması bekleniyor. Parti yola çıktığı takdirde, bağımsız sekiz milletvekili de HAKKA HİZMET PARTİSİ çatısı altına girecek. Yeni partinin 60 ilde örgütlenmesini tamamladığı da gelen bilgiler arasında
DSP’nin bakanlarından İstemihan Talay, MHP’li eski bakanlardan Hüsnü Yusuf Gökalp ve CHP’nin önemli görevler üstlenmiş Uğur Aksöz bu isimler arasında  ANAP’ın ağır toplarından Edip Safter Gaydalı da çalışmalara etkin olarak katılan isimlerin başında geliyor

Artık Milletvekili Olma Umudunu Kesen AK PARTİ'li Bazı Vekillerle,Sözde Ülkücüler,Süleymancılar,Salon Sosyal Demokratları,Müzelik ANAP,DYP'li,DSP'li ve Nurcular arasında son 3 yıldır ilginç perde arkası, gizli iletişim bilgileri haber üssümüze gelmeye devam ediyor.