Sosyal medyada bir çok kullanıcının paylaştığı ve 3-4 sene öncesine ait olduğu düşünülen fotoğraflarda, şu sıralar uluslararası arenada var gücüyle Türkiye aleyhinde propaganda çalışmaları yürüten firari Can Dündar'ın ABD bayrağını kendisine yorgan yaparak uyuduğu görünüyor...



Türkiye'de hakkında vatana ihanet suçundan yakalama kararı olan Can Dündar'ın 3-4 yıl öncesine ait skandal fotoğrafları da sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.


Dikkat çeken karelerde Dündar'ın ABD bayrağına sarılı şekilde uyuduğu görülüyor. Dündar'ın FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iade etmeyen ABD'ne olan sempatisi çok net görüldü.

NEDE OLSA BABASI ESKİ MİT'Çİ NORMALDİR
Hepsi için söylemek istemiyoruz ama eski MİT Mensupları ve çocukları şu an nerde ve hangi pozisyondalar bir bakın ne demek istediğimizi net anlarsınız.

can-abd3

ca-abd2
ARŞİVİMİZDEN CAN DÜNDAR'IN GEÇMİŞ DOSYALARINI ELE ALALIM.
Can Dündar, 25 Ekim 2013’te Cumhuriyet gazetesinde işe başladı. Zaman gazetesi ise 14 Kasım 2013’te “Eğitim’de skandal” manşeti ile AK Parti’ye savaş açtı. Can Dündar, 3 Aralık 2013’teki yazısında, “Rüzgar Pensilvanya’dan eser Ankara’da ampuller söner” ifadesini kullandı. Yine 24 Aralık 2013’te “Piyonlar devrildi sıra şahta” diye yazdı. Bu yazılar 17-25 Aralık darbe girişiminden hemen önce kaleme alınmıştı. Bu konudaki iddianameye göre Dündar darbeden haberdardı ve FETÖ işbirlikçiliği yapıyordu. Bu iddiaya Celal Kara ile yapılan skandal röportaj ve savcı Özcan Şişman’ın Reyhanlı ihanetini de delil olarak gösteriliyordu. Reyhanlı saldırısından MİT görevlilerince iki gün önceden haberdar edilen Şişman operasyon yapmamakta direnince saldırıca 52 vatandaşımız hayatını kaybetmişti.



02.03.2016 10:27 Cumhuriyet gazetesinin 29 Mayıs ve 12 Haziran 2015 tarihli MİT tırları ile ilgili ihanet manşetleri ardından Can Dündar’ın Ankara’da 2 yıldır satamadığı Rönesans Evleri’ndeki villasını nasıl bir anda sattığına ilişkin belgeleride yayınlıyoruz.

Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi



CEHAPE'Yİ BESLEYEN BANKADAN KIYAK KREDİ!!!

BAKIN BURADA KİMLER VARMIŞ!!!



PKK MEDYASI NÖBETÇİ GECE EDİTÖRÜ JOHN DONDAR



TEK EŞLİLİĞE KARŞIYMIŞ- AHLAK VE DÜRÜSTLÜK ABİDESİNE BAKIN HELE!!!
Can Dündar’ın Borajet’in dergisine verdiği röportajın kupürünü aşağıda veriyoruz okuyun bakın,yorumu siz yapın...



FETÖCÜ POLİSLERLE METRESİ Mİ ? ... 





can-abd1

SOSYAL MEDYADA CAN DÜNDAR'A TEPKİLER SÜRÜYOR

can-hain