Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
Haftalık mizah dergisi Gırgır son kapağıyla zaten bilinen seviyesizliğinin üzerine mum dikti.


MHP  Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 'başkanlık' sistemi konusunda verdiği desteğe gönderme yapan dergi ahlak profili artık çukur haline gelmiş  bir yorumda bulundu.


Derginin kapağında Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan resmedildi.
Günden güne tirajı düştüğü ve kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu haftalık tiraj raporları ile ortaya çıkan dergi ağır darbe almış bir çakal misali gündemdeki her konu hakkında haddini aşan çizimler yapmaya,halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve Devlet Büyüklerine Hakaret Suçunu Alenen İşleyen Gırgır'ın MHP Kapağı;



GIRGIR Dergisi'nin AHLAK PROBLEMİ Galerisinden Birkaç Kapak Resmini Hatırlatalım.

       


Hakaret ve seviyesizliğe devam etmekten utanmayan bu dergi'nin adli dosyaları arasına "GİRGİR" yapacak olan suç isnad'larından birinide biz aşağıya yazıverelim.


5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 216

(1)
Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.