Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
Paralel Yapı, yani FETÖ çok ilginç bir yiğitlik örneği sergiliyor. Hani derler ya yiğitliğin onda dokuzu kaçmaktır diye, hah, onlar da yiğitlikten bunu anlamışlar ve zora geldiler mi anında tabanları yağlıyor.




Vatan Hainliği yaparken büyük bir cesaret örneği sergiliyorlar ama sıra bedel ödemeye geldi mi tıpış,tıpış kaçıyorlar,hemde soluksuz,tabi bunların muhbirleride var hepsi tek tek biliniyor,onlarda avuçtalar...


Kırmızı kitaba FETÖ diye geçen Paralel Yapı’nın son ihanet denemesi olan MİT TIR’larının durdurulması konusunda jandarmagörevlilerine talimat verdikleri iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan FETÖ/PDY’ye bağlı 15 memur imamının, soruşturmadan bir süre önce haberdar edildikleri ve çeşitli bahanelerle izin alıp sırra kadem bastıkları ortaya çıktı.

KILIFLAR HAZIR!
Sabah Gazetesi’nden Nazif Karaman’ın haberine göre; TIR’ların durdurulması talimatını verdiği iddia edilen dönemin Jandarma Bölge Komutanı Hamza Celepoğlu’nun yanı sıra olaya adı karışan 7 jandarma ile irtibatı belirlenen Hamza Ali Ece’nin fen bilgisi öğretmeni olarak Keçiören’deki Mehmet Örücü İmam Hatip Lisesi’nde çalıştığı, 18 Mayıs 2016 günü önce 10 günlük rapor aldığı, raporu devam ederken de çocuklarını bahane ederek 1 yıllık ücretsiz izne ayrıldığı belirlendi.
Şüphelilerden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Daire Başkanı olan Muharrem G. önce 20 gün senelik izne ayrıldı, 23 Mayıs 2016 günü de babasının rahatsızlığını bahane ederek bir yıl ücretsiz izin talebinde bulunup kayıplara karıştı.



SIZMADIKLARI ALAN KALMAMIŞ
Mehmet Yıldırım E.Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde sağlık uzmanıydı. 25 Mayıs 2016 günü 20 gün izin kullanmak üzere başvuru yaptı, bir daha haber alınamadı.
Şüphelilerden Erdem Ç.’nin RTÜK’de uzman yardımcısılduğu, 24 Mayıs 2016 günü itibariyle 10 gün doktor raporu aldığı, 30 Mayıs itibariyle ise mazeretsiz 1 yıl ücretsiz izin dilekçesi verdiği anlaşıldı.

İZİN BAŞVURUSU YAPMADI
Fatih Kaya ise Adana Melikşah Anadolu Lisesi’nde öğretmendi. Eşinin doğum yaptığı iddiasıyla önce izne ayrıldı sonra da 26 Mayıs 2016 günü 11 ay ücretsiz izne ayrıldığına dair dilekçe verdi.
Mehmet Emin Ö.’nün Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Bölümü’nde yardımcı doçent olduğu, MİT TIR’ları dosyasında tutuklu B.K. ile irtibatı bulunduğu, hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarıldığı 31 Mayıs günü itibariyle işe gitmediği, izin müracaatında da bulunmadığı belirlendi. Polis şüpheliyi evinde de bulamadı.

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE
Mesut Coşkun’un Mustafa Kemal Üniversitesi’nde doçent olduğu, Tümgeneral Hamza Celepoğlu ile irtibatlı olduğu, annesinin Kayseri’de hastalandığını iddia ederek sırra kadem bastı.
Ömer B. Konuk Horlar İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yapıyordu. 30 Mayıs 2016 günü aniden babasının rahtsızlığını bahane ederek 1 yıllık ücretsiz izin başvurusu yaptı, okuluna Şanlıurfa’ya gideceğini beyan ettiği belirlendi.
Mustafa İ.’nin ise Hatay merkezde öğretmen olduğu, 25 Mayıs 2016 günü Ordu’ya gittiği, bir daha görülmediği tespit edildi.
Hasan B. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesindeki Denetimli Serbestlik Müdürü’ydü. 27 Mayıs 2016 günü babasının ve çocuğunun hastalığını bahane ederek senelik izin dilekçesi yazdı, izin adresi olarak ise Çorum’u gösterdi.
Bayram A.'nin ise Mardin'deki bir kamu okulunda öğretmen olduğu, diğer şüpheliler gibi onun da annesinin rahatsızlığını bahane ederek 25 Mayıs 2016 günü izin dilekçesi yazdığı, hakkında gözaltı kararı alındığı 31 Mayıs'ta ise adreslerinde bulunamadı. Abdulkadir A.'nın İstanbul Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tarih öğretmenliği yaptığı, 23 Mayıs 2016 günü eşinin doğumunu bahane göstererek 1 yıl 1 ay ücretsiz izne ayrıldığı belirlendi. Şüphelinin eşi ile birlikte Tekirdağ'dan pasaporta başvurduğu, 31 Mayıs günü pasaportları bizzat elden almak üzere Ankara'ya kadar gittiği anlaşıldı. Fakat aynı gün tüm şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarıldı.