BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!
FETÖ’nün işgalci hainleri,darbeye direnen sivil halka yönelik katliamından bir kaç kare…

Daha ne fotoğraflar var yayınlayamıyoruz. Tankların ortadan ikiye ayırdığı insanların görüntüleri… Hiç bunlar üzerinden darbecilere lanet okuyan gördünüz mü,Başkan Erdoğan karşıtları cephesinde?

İstanbul Esenler'de darbe girişimine karşı çıkan ve sokağa dökülen halk askerin zulmü ile karşılaştı. Tanklar sokağa dökülen insanları ve yollardaki araçları acımadan ezdi. 
FETÖ'nün işgalci itlerine vatan evladı diyerek görüntülerle oynayıp insanların beyinleriyle namussuzca alay ederek, hafızalarını ve algılarını yönetip,yönlendirmeye çalışan alçaklar,soysuzlar, şerefsizlerin maskelerini düşürüyoruz.

İŞGALDE DİRENİRKEN FETÖ'nün Darbeci İtleri'nin Ezerek Şehit Ettiği Gerçek Vatan Evlatları






SİZE, BU TEHLİKEYİ SENELER ÖNCESİNDEN HABER VEREN VE ADINI DELİ KOYUP BIYIK ALTINDAN GÜLÜMSEDİĞİNİZ,ARKASINDAN SIK SIK İTİBAR KATLİAMI YAPTIĞINIZ İNSANLARI BİR DAHA GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETİRİN..... NELER HİSSEDİYORSUNUZ VİCDANINIZ SIZLADIMI?





FETÖŞİST SOLCULARDAN OLUŞAN ALGI MERKEZLERİNİN YALANI VE GERÇEK DURUM 




SİZE, BU TEHLİKEYİ SENELER ÖNCESİNDEN HABER VEREN VE ADINI DELİ KOYUP BIYIK ALTINDAN GÜLÜMSEDİĞİNİZ,ARKASINDAN SIK SIK İTİBAR KATLİAMI YAPTIĞINIZ İNSANLARI BİR DAHA GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETİRİN.....  NELER HİSSEDİYORSUNUZ VİCDANINIZ SIZLADIMI?