İran'da Art Arda Terör Saldırıları İran'da Art Arda Terör Saldırıları
Düzce Emniyet Müdürülüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele şubesi ekipleri müthiş bir FETÖ/PDY operasyonuna imza attı.




Düzce'de bulunan Çakıroğlu Lojistik ve Çakıroğlu Petrol Şirketi sahibi aynı Zaman'da FETÖ bağlantılı Özel Düzce Fatih İlkokulu'nun sahibi Burak Eğitim A.Ş. kurucularından Muhammet Çakır'ın eski DÜSİAD Başkan'ı olan Eyüp Çakır ile ortak olduğu şirketlerine geçtiğimiz haftalarda FETÖ/PDY ve terörün  finansmanı hakkındaki kanuna muhalefet suçlarından kayyum atanmıştı.

LÜKS YATLA KAÇMAYA ÇALIŞTI
Bu gelişmeler devam ederken Düzce KOM ŞUBE Müdürlüğü ekipleri FETÖ'nün  firari finansörünü Muhammed Çakır'ı takibe aldı.
Örgüt üyesinin Çakır'ın Muğla yakınlarında milyonluk lüks yat ile Yunanistan'a kaçmaya çalıştığını belirleyince, Muğla emniyet müdürlüğü ve sahil güvenlik komutanlığı ekipleri ile birlikte Ege denizi açıklarında uluslararası sulara girerken operasyon yaptı.
FETÖ/PDY soruşturmalarında örgütün işe yerleştirdiği kişilere sahte sertifika ve bazı belgeler düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 öğretmenden 2'si tutuklandı.
Operasyonda Yasa dışı yollardan muğla sahillerinden lüks yat ile Yunan Ada'larına kaçmaya çalışan Muhammet Çakır, yakalanarak Düzce'ye getirildi. 
FETÖ/PDY finansörü Muhammet Çakır çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.