Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
FETÖ'nün MHP'yi ele geçirmek için kullandığı Meral Akşener'in örgütle ilişkileri deşifre olmaya devam ediyor. 2019'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı açıklanan Akşener'in firari FETÖ'cü Emre Uslu aracılığıyla Pensilvanya'dan gelen talimatı uyguladığı arşivlenmiş belgeleriyle yeniden gündeme oturdu.


MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi devirip CHP-HDP ve MHP üçlüsüyle kaos koalisyonu kurmayı hedefleyen fakat başarılı olamayan Fetullah Gülen, Meral Akşener'i şimdi de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahaya sürdü. ABD'ye kaçan firari FETÖ'cü Emre Uslu, Meral Akşener'in 2019'da aday olacağını yıllar öncesinden açıkladığı paylaşımları ortaya çıktı.


Ankara'da düzenlediği toplantıyla Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılacağını açıklayan Koray Aydın, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili de konuşmuştu.
Koray Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Meral Akşener'in aday olacağını açıklamıştı.

TERÖRİST EMRE (EMRULLAH) USLU VE MERAL AKŞENER DİYALOĞU
Bu açıklamanın ardından akıllara FETÖ firarisi Emre Uslu ve Meral Akşener'in sosyal medyadaki diyaloğu geldi.
19 Temmuz 2013 tarihinde Twitter'da yapılan karşılıklı yazışmada, firari Emre Uslu Meral Akşener'e, "Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu" demişti.

İŞTE TWİTTER YAZIŞMALARI İLE TEMELİ ATILAN TERÖRİST FETÖ'NÜN MERAL AKŞENER'E DESTEĞİ VE DESTEĞE YANCILIK YAPAN MALÛM MEDYA





YANCILARIN SULTANI HDP SEVER NAZLI SULTAN HANIMEFENDİ DE AKŞENER PAŞA'DAN YANA

Tam bir ahir zaman fitnesi!

nazli-fitne

naz1naz2naz3

naz4naz5naz6