Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!
Sözde Ermeni Soykırım yalanına çanak tutan HDP’li Demirtaş’ın, diasporayla flört ettiği ortaya çıktı. Ermenistan haritası önünde poz veren Demirtaş'la, Ulusal Ermeni Komitesi Başkanı Hamparian’ın arasından su sızmıyor.



HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, sözde "soykırım" konusunda tepki toplayan açıklaması, "soykırım" yalanını giderek tırmandıran Ermeni diasporasının ekmeğine adeta yağ sürdü.

Diasporanın çatı kuruluşu konumundaki ABD Ulusal Ermeni Komitesi'nin (ANCA) Başkanı Aram Hamparian, HDP lideri Demirtaş'ın açıklamalarını anında değerlendirdi ve Twitter'dan paylaştığı mesajında "Demirtaş, 1915 Ermeni olaylarını hiç tereddüt etmeden soykırım olarak niteledi" ifadesini kullandı. 

2013'TE ABD'DE GÖRÜŞTÜLER 
Papa Francis'in konuşması ve Avrupa Parlamentosu'nun (AP) sözde "soykırım" kararının tartışıldığı bir süreçte, Demirtaş ile Hamparian arasında yaşanan dikkat çekici bu paslaşmanın perde arkasından, 2013 yılının Kasım ayında ABD'de gerçekleşen bir buluşma çıktı. Ermeni Komitesi'ne adeta gol pası veren Selahattin Demirtaş'ın, Aram Hamparian ile "flörtü", iki yıl öncesine dayanıyor. HDP Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Nazmi Gür ile birlikte 2013'te ABD'ye giden Demirtaş, kapalı kapılar ardında Ermeni lobisiyle buluşmuştu.

 
Diasporanın aşırı ucu Taşnak örgütüyle gerçekleşen görüşme, ABD Ulusal Ermeni Komitesi ANCA'nın Washington Ofisi'nde yapılmış ve ANCA Başkanı Aram Hamparian ile Komite üyelerinden Ani Haroian da bu buluşmaya katılmıştı. Demirtaş ve Gür o toplantının ardından görüşmenin içeriğine ilişkin hiçbir açıklama yapmamış, Ermeni tarafı ise görüşmeye ilişkin, "Türkiye'de Kürt, PKK ve Ermeni halklarının işbirliği konuşuldu" değerlendirmesinde bulunmuştu. 
PAPA'YI HAKLI BULMUŞTU
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Papa Francis'in sözlerine Türkiye genelinde yükselen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, "Hükümetin geçmişte yaşanan olaylarla ilgili hakikatleri araştırma konusunda hareket etmesi lazı Papa bir şey söylüyor, çocukça tepki veriyorlar. İnsan anlamakta zorlanıyor" demişti. 









EY EZİLEN HALKLARA ÖZGÜRLÜK NUTUKLARI ATAN,

HER TÜRLÜ SOYKIRIMA KARŞI SÖZDE KANDİL DAĞI

GİBİ DURDUĞUNU SÖYLEYEN DİASPORA'NIN HAMPASI,

ERİVAN'IN DEMİRTAŞ'I,

ÖNÜNDE POZ VERDİĞİN SÖZDE HARİTA'DA KÜRDİSTAN

DİYE ADLANDIRDIĞIN HAYALDEN ÖTEYE GİDEMEYECEK

OLAN ÜLKE'NİN ADI YOK FARKINDAMISIN ?

YOKSA İŞİNEMİ GELMEDİ?

ERİVAN'IN DEMİRTAŞ'I,DİASPORA'NIN HAMPASI

SELOYAN.

HAYIRDIR KENDİ DAVANA (!) UZUN

SÜREDİR İHANET Mİ

EDİYORDUN YOKSA?