Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!


Ankara Elmadağ'daki roket fabrikasında patlama meydana geldi. Olayda,3'ü ağır,4 yaralı olduğu bildirildi.



Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi,fabrikanın yerleşim yerine uzak olduğu için vatandaşların zarar görmediği belirtiliyor.

DAHA ÖNCE DE PATLAMA MEYDANA GELMİŞTİ
Elmadağ’da Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Barut Fabrikası’nda patlama meydana geldi. Olay sonrasında depo binası harabeye döndü. Ölen yada yaralanan kimsenin bulunmadığı patlama ilçede paniğe neden oldu. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda meydana gelen patlama, bölgedeki vatandaşlar arasında panik yaşattı. Fabrikada boş bir depoda bekletilen, roket ateşlemesinde kullanılan “Nitro Seluzik” maddeleri hava sıcaklığının etkisi ile patladı. Elmadağ ilçe merkezinden de hissedilen patlamada depo binası harabeye döndü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İÇERİSİNDE OKUL VAR
İçerisinde 450 öğrencili kapasiteli bit ilköğretim okulunun da bulunduğu MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası’ndaki patlama Elmadağ ilçesinde de hissedildi. Geçtiğimiz mart ayında aynı fabrikada meydana gelen patlamada bir işçi hayatını kaybetmiş iki işçi de ağır yaralanmıştı.