Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
1 Şubat'ta MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek " Terörün ateşi Ege Üniversitesi'nde yakıldı. Marmara ve İstanbul Üniversiteleri de tehlike altında. Emniyet ve valilik bir an önce önlem almalı, müdahale etmelidir" dedi. 


Bunun üzerine gözler Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne çevrildi.
Tam da bu noktada sosyal paylaşım sitesi Twitter'de PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'nin İstanbul kolu hesaplarında hareketlenme başladı ve " Asayiş Güçlerimizi, Yurtsever Halkımızı ve Tüm Devrimci kurumları öz savunma almaya Göztepe Kampüsüne çağırıyoruz." şeklinde mesajlar yayınlanmaya başladı.
Mesajın devamında ise" Faşist ülkücü saldırısında öz savunma almak üzere alana çağırıyoruz. Asayiş güçlerimiz sivil konumda öz savunma alacaktır, Yarın Öğlen 12:30'da Asayiş Birimlerimizi, Yurtsever Halkımızı ve Devrimci Kurumları Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne "çağrısı yapıldı.

Ülkücü gençlere dikkatli olmaları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin " Milliyetçi Hareket Partisi şehidinin hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacak, duygusal taşkınlık, kontrolsüz nefret ve anlık tepkilerle hıyanetten nemalananların ekmeğine yağ sürmeyecektir. Kaybımız ne kadar ağır, hüznümüz ne kadar fazla, feryadımız ne kadar haklı olsa da sağduyu ve soğukkanlılığımızı muhafaza etmede kararlıyız.
sözlerini yeniden haatırlatarak,bir vatan evladının daha kara toprağa girmemesi için,provokasyona gelmemeleri ve polis'in kaypak tavrını asla unutmamaları,polise asla ve asla güvenmemelerini tavsiye ederiz...
POLİS SİSTEMİN BEKÇİSİDİR...