İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de! İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de!
Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri (K.S.)'nin torunu ve Süleymanlılar cemaâtinin idarecisi/ağabeyi Arif Ahmet Denizolgun Beyefendi'nin âlemi değişti. 


 

Gece saat 03:00 sularında geçirdiği beyin kanaması sonucu Beykoz'da bir hastaneye kaldırılan ve 04:00 sularında alemi değişen Arif Ahmet Denizolgun Beyefendi'nin cenazesinin bugün Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmesi bekleniyor.

Arif Ahmet Denizolgun Beyefendi'nin, babası Hüseyin Kamil Denizolgun Beyefendi'nin vefat yıldönümünün ilk saatlerinde; dedesi Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri (K.S)'nin yıldönümünden 1 hafta önce (16 Eylül) vefat etmesi,memleketi ve İslâm dünyasını hüzne boğdu.
Arif Ahmet Denizolgun Beyefendi 1955 yılında dünyaya geldi. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi bugunkü adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar akademisi Mimarlık Bölümününden mezun oldu. Ardından Columbia Üniversitesi Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümünden mezun oldu ve Serbest Mimar ve Müteahhitlik yaptı.
Arif Ahmet Denizolgun, 4 Ağustos 1998 - 11 Ocak 1999 tarihleri arasında 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştıma Bakanlığı görevinde bulunan Denizolgun, bu dönem içerisnde dürüstlüğü, ve projeleri ile dikkat çekti. NATO Komisyon Başkanlığı ile Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerinde de bulunan Denizolgun Beyefendi, 17 Haziran 2000 tarihinde ahirete irtihal eden Kemal Kacar Beyefendi'den sonra Süleymanlılar cemaatine önderlik etti. Dünyanın her köşesine Kur'an-ı Kerim hizmetleri götürülmesi konusunda hayatı boyunca çok yoğun olarak çalışmalar sürdüren Arif Ahmet Denizolgun Beyefendi 8 Eylül 2016 tarihinde gece saat 03:00 sularında yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu 04:00 sularında Beykoz'daki evinde vefat etti.
Arif Ahmet Denizolgun Beyefendi, babası Hüseyin Kamil Denizolgun Beyefendi'nin vefat yıldönümünün ilk saatlerinde; dedesi Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri (K.S.)'nin yıldönümünden 1 hafta önce (16 Eylül) vefat etti.
Ömrünü Allah yolu ve Kur'an-ı Kerim hizmetine adayan Arif Ahmet Denizolgun'un cenazesinin İstanbul'da ikindi namazınının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan Şakirin Camii'nde defnedilecek.
ONGUNHABER EKİBİ OLARAK; GÖNÜLLER ARİFİ KIYMETLİ BAKANIMIZ,DEVLET BÜYĞÜMÜZ MERHUM ARİF AHMET DENİZOLGUN BEYEFENDİYE ALLAH'TAN RAHMET,KIYMELİ AİLESİ VE İSLÂM DÜNYASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Arifler için ''öldü'' diyenler, kalpleri ölü olanlardır. Münasip olan ''alemi değişti'' demektir.