Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
Olağanüstü dönemler, yaşanılan anda insanlara kendinisini tam hissettirir. arkasından geçen yıllar acı ve zulümleri büyük ölçüde unutturur. Unutmak yolunda inanılmaz bir istek vardır Alperenler, Zaten Hafıza-i Beşer nisyan ile malüldür. 


Büyük Birlik Partisi (BBP) aldığı referandum kararıyla günün konusu oldu. Twitterda trend topic listesine giren BBP lideri Mustafa Destici, kendi teşkilatından hem destek hem eleştiri alıyor.


MUHSİN REİS'İ,VELİCAN'I,HALUK REİS'İ ÇATLI REİS'İ HATIRLAYIN BİRAZ DAHA DÜŞÜNÜN CAN KARDEŞLER
Alperenler cephesinde en dikkat çeken çıkış ise Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'dan geldi. Sivas BBP il başkanlığı resmi twitter hesabından Mustafa Destici'yi eleştirdi. EVET kararının parti teşkilatından çıkmadığını savunan BBP il başkanlığı, bunun Mustafa Destici ile yardımcılarının kararı olduğunu söylediler.



"BBP Genel Başkanı Destici'yi kaybettik HÜKÜMSÜZDÜR" tweet'i ile eleştirilerini sıralayan BBP teşkilatı arka arkaya şu mesajları paylaştı;







ALPERENLERİN KARARI NE OLURSA OLSUN ONGUNHABER VE PERSONELİ ONLARI HER ZAMAN KALBİNDE HİSSEDİYOR,BİZİM ÇOCUKLARA SELÂM OLSUN.