CeHaPe'nin Özgür basın susturuluyor diye uğruna ortalığı ayağa kaldırdıkları gazete paçavrası olan, eski adıyla Özgür Gündem, yeni ismiyle Yeni Özgür Politika ve Şırnak kazasını kutladı.





Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopter kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. 13 askerin şehit olduğu kaza Türkiye'yi yasa boğdu.

Şehit olan askerler arasında, terör örgütüne darbe vuran operasyonlar gerçekleştiren 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydın da yer alıyordu.
Terör örgütü pkk'nın Almanya'da yayın yapan gazetesi Yeni Özgür Politika, kazanın ardından, "Katiller paramparça" manşetiyle çıktı.Teröristlerin medyası, şehitlere iğrenç ifadelerle saldırdı.

İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de! İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de!

ŞEHİT KOMUTAN AYDIN İÇİN İĞRENÇ İFADELER
Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın hakkında, "Tescilli bir katildi" denilen haberde, "2016'dan beri Şırnak 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanlığ yapan Aydın, son dönemde Şırnak'taki Kato Dağı bölgesi dahil bütün operasyonların yereldeki birinci kurmayıydı." ifadeleri kullanıldı.
pkk medyası bu ifadeler ile Tümgeneral Aydın'ın Kato'da örgüte vurduğu ağır darbeleri de itiraf etmiş oldu. 
TERÖR ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI  KOMİNİST PARTİ YAYIN ORGANI SoL VE pkk MEDYASI YENİ ÖZGÜR POLİTİKA GAZETELERİ DUYURDU
Kominist Parti yayın organı Sol Gaztesinde yer alan haberde;"-pkk'nın askeri kanadı -hpg-, Şırnak Şenoba'da 13 askerin hayatını kaybettiği helikopteri kendilerinin vurduğunu ileri sürdü.
  

-hpg-,  Hêzên Parastina Gel, olarak söylendiği bilinmekte olup Türkçe’de ise Halkın Savunma Güçleri kısaltmasıdır.)
-hpg-'nin açıklamasında, 31 Mayıs günü Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Şenoba kırsalında düşen Cougar tipi askeri helikopterin, Besta ve Kato dağlarında düzenlenen bir operasyondan döndüğü ve bu operasyonu koordine eden kurmay heyetini taşıdığını belirtilerek, "Alanda görevli birimimiz tarafından ateş altına alınmış, isabet alan helikopter uzaklaşmak isterken düşmüştür" denildi.
TSK'DAN AÇIKLAMA: 13 ŞEHİDİMİZ VAR
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta düşen askeri helikopterle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada helikopterde bulunan 13 personelin şehit olduğu belirtildi. Şırnak'ta düşen Cougar tipi askeri helikopterin düşmesiyle ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan bir açıklama geldi...



TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklama da: “31 Mayıs 2017 Çarşamba günü, Şırnak/Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde 13 personelimizin bulunduğu AS 532 COUGAR tipi bir helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra, ilk alınan bilgilere göre, yüksek gerilim hatlarına takılması sonucunda saat 20.55 sularında kaza kırıma uğramıştır. Olayla ilgili inceleme devam etmektedir.

Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman silah arkadaşlarımızın şehit olduğu bilgisi alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.
AŞŞAĞILIK HABERİ YAPAN GAZETE; CHP'nin KAPATILMAMASI İÇİN UĞRAŞTIĞI PAÇAVRA GAZETE
CHP Çankaya belediyesi PKK'nın kapatılan Özgür Gündem gazetesine basın ödülü vermişti.
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise böyle destek vermişti gazete paçavrasına...


 KIYAMET'E KADAR VATANSIZ KALACAKSINIZ...