Zaman zaman HDP bileşeni olup geri kalan zamanlarda tek hücreli yaratıklar misali bölünerek büyüeceğini zanneden TKP (Türkiye Komünist Patisi-Komünist Parti) ile yakınlığı bilinen Sol Haber Portalı  ve KP terör propagandasına ve Müslüman Türk Milleti'nin mukaddes değerlerine karşı savaşmaya devam ediyor.



En son aşamada, Sol Haber Portalı DAEŞ'in Türk askerleri yaktığına dair skandal bir haberin altına imzasını attı.

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!

Bileşen KP'nin Eküri Sol Haber, Suriye'de DEAŞ'lı teröristlerin Türk askerini yaktığı iddiasına dair Twitter'da dolaşan görüntüleri haberleştirerek terörün propagandasını yaptı. Yalnızca haberleştirmekle kalmadı ayrıca teröristlerin görüntülerini de yayınladı.

 


BUYRUN SİZE  BİR KAÇ RESİMDE KOMÜNİST PARTİ

HABER LİNKİ:  
http://www.demokrathaber.org/guncel/komunist-parti-yoneticisine-dergi-kapagindan-ceza-h57811.html

Okul ve Ülke dergisinin sorumlu müdürü ve Komünist Parti Merkez Komite Üyesi Mehmet İnam, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la Gülen Cemaati’nin lideri Fethullah Gülen’in yüzlerinin montajlandığı dergi kapağı nedeniyle, ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
sol.org.tr’de yer alan habere göre, Okul ve Ülke dergisinin ocak sayısında Erdoğan’la Gülen’in yarım yüzlerinin birleştirildiği kapak görseli ve ‘Gericilikten gericilik beğenmeyeceğiz; Hırsızı, Katili, Yobazı Kovala’ ifadesi suç unsuru sayıldı.



SOL HABER PORTALI'NIN YOL ARKADAŞI KOMÜNİST PARTİ İSLÂM HUKUKUNU TANIMIYORMUŞ, PEH PEH PEH...

KENDİ SİTELERİNDEKİ BASIN AÇIKLAMASINA AİT LİNK:
  
https://www.kp.org.tr/tr/basin-aciklamalari/islam-hukukunu-tanimiyoruz


 

MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ'NİN GÖZBEBEĞİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZA DA TERBİYESİZCE SALDIRMAYI İHMAL ETMEDİLER,HEM AHLAKSIZ HEMDE CAHİL OLMAK NASIL BİRŞEY AŞAĞIDA ANLAŞILABİLİYOR DİYE DÜŞÜNDÜK BUYRUN BAKIN.



TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN SAVCILARINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ 
HABERİMİZ BİR İHBARDIR.


KOMÜNİST PARTİLİ BİR ŞAHISA AİT AŞAĞIDAKİ BELGELERİYLE SUNDUĞUMUZ SUÇ DUYURUSUNU BU HABERİN EKİNDE TEKRARLIYOR VE SUÇU SABİT OLAN BU ŞAHSI BİR NEVİ GÖRMEZDEN GELEN HUKUK AMİRLERİ HAKİM VE SAVCILARI, HAKKINDA İŞLEM YAPMAKTANSA ONGUNHABER VE EDİTÖRLERİNİ ÜRKÜTMEYE ÇALIŞAN VE BASKILAYAN BAZI EMNİYET GÖREVLİLERİNİ TEK TEK DETAYLI OLARAK NOT EDİYORUZ,BELGELİ YAPTIĞIMIZ SUÇ DUYURULARINI JÜRİSTOKRATİK GEREKÇELERLE TAKİPSİZLİK VEREREK GERİ ÇEVİREN,BUNLAR DEVLETİN ARŞİVLERİNDE MAHUT (GİZLİ OLARAK KAYITLI) OLACAKTIR DİYE CEVAP GÖNDERDİĞİMİZDE DE 
GERİ CEVAP OLARAK O BELGELERİ YAKARAK İMHA ETTİK DİYE YAZILI BİLGİ GÖNDERENLERİ UNUTULMAYACAK YERLERE NOT ALDIK VE UNUTMAYACAK YERLERE BİLDİRDİK.ONLARLA DA YASAL SINIRLAR DAHİLİNDE MÜCADELE EDECEĞİZ,BAZILARININ GEÇMİŞLERİNE AİT DELİLLER ELİMİZDE...






.............................. CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

                                                                                                                 

MÜŞTEKİ-TANIK           

Adres: 

ŞÜPHELİLER         : R.D: 18/02/1992 Konya/Selçuklu Doğumlu  ......... .................................. Nüfusuna Kayıtlı Olan Kominist Parti Üyesi.

SUÇ                          : İslâm Peygamberi Hz.Muhammed (S.A.V.)’e Hakaret

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, aşağılama (TCK.216/3, 218 ) – (TCK.6/1.-g. Bendi)- (TCK.102/5)- (TCK.104/2)- (TCK.175/3)  Genel Kapsayıcı Madde,Fıkra ve Bendleri

İnternet Yoluyla Kutsal Değerlere ve İnançlara, İnanç Önderlerine Hakaret  (TCK. 130/1-2) – (TCK. 125/1-2) (TCK.125/-3-b.-c.  bendleri)

Cumhurbaşkanı ve Devlet Büyüklerine Hakaret, Manevi  Şahsını,Kişilik,Haysiyeti ve Makamını Tahkir. (TCK. 125/1-2-3 (a)-/4.Madde,Fıkra ve Bendleri)- (TCK.158/1-158/2) (TCK.131 ve TCK. 216/2-3 Fıkra ve Bendleri)

İnternet yayıncılığıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti'nde 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun’un ilgili tüm madde,fıkra ve bendleri.

Ayrıca: Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı, tüm il emniyet müdürlüklerine devlet büyüklerine hakaret suçları kosunuda gönderilen 6 Ocak 2016 tarihli yazı  içerik olarak: 5237 sayılı Türk Ceza Yasası’nın 299. maddesinde devlet büyüklerine hakaret eden kişinin bir yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırıldığını, suçun alenen işlenmesi halinde ise verilecek cezanın altıda bir oranında arttırıldığı ifadeleri aynen aşağıdaki gibidir:

“Devlet büyüklerimize yönelik yapılan hakaret içerikli gelişmelerle ilgili olarak ivedilikle adli işlem başlatılması yasanın verdiği bir görevdir. Özellikle bireysel olarak devlet büyüklerine hakaret olaylarında suçun sıradan bir asayiş olarak değerlendirilmemesi, olaya karşıın kişinin amacının, bağlantılarının tespiti, olayın gerçek sebebinin ortaya çıkarılabilmesi amacıyla, yapılan adli işlemin yanı sıra ilgili birimlerimizce ayrıntılı inceleme ve araştırma yapılması önem taşımaktadır” 

SUÇ TARİHLERİ           : 18 Aralık 2013-14.Ocak 2014- 09 Şubat 2014 Tarihlerinde Şüpheli R.D’ ye Ait Facebook Adlı Sosyal Paylaşım Sitesinden Paylaşılan Suç Teşkil Eden Resimler.

DELİLLER              :  https://www.facebook.com/hallejulah?ref=ts&fref=ts Facebook profili ve  https://www.facebook.com/hallejulah/photos adresli Facebook  paylaşımlarına konu link. 

R.D’ ye Ait Facebook Adlı Sosyal Paylaşım Sitesinden Paylaşılan Suç Teşkil Eden Resimlerin Bilgisayar Çıktıları ve CD Ortamına Yüklenmiş Birebir Kopyaları ve Bilgisayar Görünümleri.

Suç duyurmuza eklenen Hukukçu Akademisyenlere Ait Mütalâalar

A Ç I K L A M A L A R  Şüpheliler, suç tarihinde internet sosyal paylaşım ağı olarak adlandırılan www.facebook.com adresindeki 

https://www.facebook.com/hallejulah?ref=ts&fref=ts Facebook profili ve https://www.facebook.com/hallejulah/photos üyelik linki adresinde yapılan paylaşımlarda ,bütün Müslümanların peygamberi olması nedeniyle, bir dinin kutsal değeri olan Hazreti Muhammed'i (S.A.V.) alaya alan, hakaret eden, aşağılayan, tahkir edici ifadeler kullanmıştır. Şüpheliler bu eylemleri ile asla ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyecek biçimde Hz. Peygamberi alenen aşağılayıcı yayın yaparak müsnet suçu işlemişlerdir. 5237 sayılı TCK. 216/3, 218. Maddelerine İslâm Peygamberi Hz.Muhammed (S.A.V.)’e Hakaret,Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, aşağılama (TCK.216/3, 218 ) – (TCK.6/1.(g. bendi)),İnternet Yoluyla Kutsal Değerlere ve İnançlara, İnanç Önderlerine Hakaret  (TCK. 130/1-2) – (TCK. 125/1-2)  (TCK.102/5)- (TCK.104/2)- (TCK.175/3)  Genel Kapsayıcı Madde,Fıkra ve Bendleri (TCK.125/3-b.-c.  bendleri),Cumhurbaşkanı ve Devlet Büyüklerine Hakaret, Manevi  Şahsını,Kişilik,Haysiyeti ve Makamını Tahkir. (TCK. 125/1-2-3 (a)-/4.Madde,Fıkra ve Bendleri)- (TCK.158/1-158/2) (TCK.131 ve TCK. 216/2-3 Fıkra ve Bendleri)

İnternet yayıncılığıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti'nde 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun’un ilgili tüm madde,fıkra ve bendlerine göre Şüphelinin paylaşımları ve bazı yorumlar,suç teşkil etmektedir.  Kanun ‘Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi'nin cezalandırılacağını öngörmektedir.

Bu nedenle dinimin Peygamberi olan Hz. Muhammed (S.A.V.)'e karşı suç işleyen, hakkını, hukukunu ve haddini bilmeyen bu kişi/ kişiler hakkında tanık ve de şikâyetçiyim.

       Yasal soruşturma yapılarak hakkında kamu davası açılmasını bu ilgili suç duyurumuzun sosyal medya paylaşımlarından hakarete uğrayarak mağdur duruma gelmiş olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, ve Eski Bakanlardan Sayın, T.C. Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı, Başmüzakereci 22, 23 ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili ve diğer Devlet Büyüklerinin avukatlarına da tebliğ edilmesini saygılarımla arz ve talep ederim. ....../........./...........

EKLER:    18 Aralık 2013-14.Ocak 2014- 09 Şubat 2014 Tarihlerinde Sanık RD’ye Ait Facebook Adlı Sosyal Paylaşım Sitesinden Paylaşılan Suç Teşkil Eden Resimlerin Bilgisayar Çıktıları ve Suç duyurmuza eklenen Hukukçu Akademisyenlere Ait Mütalâalar.





NOT: RESİM VE BELGELER HALEN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN SORUŞTURMA'NIN SELAMETİ AÇISINDAN YÜZLER KAPATILARAK YAYNLANMIŞTIR.