İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Haber Sitemiz ve Ekibimize Daima Güler Yüz ve Beyefendi Tavrı İle Mukabele Eden Karaman Milli Eğitim  Müdürü Sayın Mevlüt Kuntoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yağmur, çamur demeden günün her saatinde çalışmalarını yürütürken daha iyiye ve güzele ulaşması için toplumun haber almasına olanak sağlayan gazeteci ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Basın ilkeleri doğrultusunda ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri için özelde ise şehrimizin eğitim öğretim çalışmalarında her zaman desteklerini ortaya koymuş, sorumluluklarını yerine getirmiş gazeteci ve basın mensuplarına teşekkür ederim.

Şeffaflık ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergelerinden biri, tarafsız ve özgür basının mevcudiyeti ile sağlanır. Günümüzde basının toplumsal işlevi son derece etkin ve aktif bir karakteristiğe bürünmüştür. Bireyin haber alma özgürlüğüne hizmet ederek günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olan basın, doğrudan bireysel algılara tesir edebildiğinden, objektif, tutarlı ve kamu yararını gözeten bir hizmet anlayışıyla gerçekleştirilmesi de önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda tüm basın mensuplarımızın mesleklerini, bütün zorluklarına rağmen sağlık ve mutluluk içerisinde icra edebilmelerini temenni eder, başarılar dilerim.

Ongun Haber Ekibine ve Haber Merkezimize, Türkiye ve Yurtdışından  Vefa Gösterenlerin Mesajları Üst Üste Posta Kutumuz Kilitlendi, İlgi Gösteren Davet ve İyi Niyet Mesajlarını Yollayan Tüm Kişi ve Kuruluşlara Teşekkür Ederiz, Doğrusu Böylesi Bir İlgi ve Sevgiyi Beklemiyorduk... 

52 İlin Emniyet Müdürü Değişti 52 İlin Emniyet Müdürü Değişti